22/11/07

Μια ταινία από το Bollywood!!!

Έτοιμη η νέα μικρή κινηματογραφική επιτυχία μου! Η υπερπαραγωγή αυτή που ολοκληρώθηκε στα υπερσύγχρονα στούντιο του Bollywood στην Ινδία, κόστισε μια ολόκληρη περιουσία, καθώς οι δύο πρωταγωνιστές δεν ήθελαν να αποχωριστούν τις αγελάδες τους, λόγω θρησκευτικής ευλάβειας και έτσι αναγκαστήκαμε να τις ταϊζουμε απ' το πρωί μέχρι το βράδυ, για να μην ενοχλούν στα γυρίσματα!! Επίσης έπρεπε να τους μεταφέρουμε κάθε μέρα στον ιερό ποταμό για να κάνουν μπάνιο στα σκατόνερα, οπότε καταλαβαίνετε τι έξοδα είχαμε για αποσμητικά!! Απολαύστε την!!

7 σχόλια:

ckoutros είπε...

Δεν εχω λογια !!!
Ειναι κορυφη ...τελος

χαμογελο είπε...

χαχαχαα τι να κάνουμε όλα στην ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων :-p

Rizobreaker είπε...

@ crisss:
Υπερβολές!!! ;-)

@ χαμόγελο:
Εννοείται!!! Τα πάντα... ;-)

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για μια ελεγεία υπέρ του σοσιαλιστικού ρεαλισμού έτσι; Ο δημιουργός εδώ βλέπει σε προτεραιότητα το ζήτημα του φαγητού - την αναπαραγωγή της εργατικής δύναμης μ'άλλα λόγια - σε σχέση με την αστική σύμβαση του γάμου.
Κατέχει σωστά τη θεωρία της ταξικής πάλης και τη φωτογραφίζει με συνέπεια και ειλικρίνεια αφοπλιστική.(συνάμα).
Ο Rizobreaker θα μπορούσε κάλλιστα να διεκδικήσει μια θέση στο πάνθεον της σύγχρονης κινηματογραφικής πρωτοπορείας - εκτός και βαριέται οπότε ΟΚ

Rizobreaker είπε...

Πω πω!! Αυτά είναι!! Το 'πιασες το νόημα 1000%!!! χεχε... Λες να διεκδικήσω τη θέση?? Μπα... άστο μωρέ... λυπάμαι τους σύγχρονους σκηνοθέτες... ;-)

Ανώνυμος είπε...

Ναι. Κι εγώ τους λυπάμαι τους σύγχρονους σκηνοθέτες, καταλαβαίνω...

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να παίξει σκηνή με τον εραστή να δέρνει τον σύζυγο και να κλείνει με το "και κερατάς και νηστικός και δαρμένος῾
Για να δώσω επιπλέον έμφαση σε αυτά που ο Regimiento Cinqo τόνισε, προσέξτε το ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΟ κόκκινο φόντο της σκηνής και τα κόκκινα πιατάκια μάλλον με ιδεογράμματα πίσω από τον πρωταγωνιστή: υποθέτω ρήσειςτου Μάο (άλλωστε, ο μαοϊσμός έχει μία πέραση στο Ινδικό κίνημα).