10/11/07

...μήπως να το ζωγραφίσουμε?

Ακούγοντας το τελευταίο επεισόδιο του podcast της loli, άκουσα κάτι για τον Σον Πεν! Έτσι με αυτή την αφορμή, θυμήθηκα μια δήλωση που είχε κάνει ο διάσημος ηθοποιός σχετικά με τη Βενεζουέλα!Ο Σον Πεν, λοιπόν, πριν 2-3 μήνες, γνώρισε από κοντά τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβεζ, στο Καράκας και στη συνέχεια, αφού βέβαια είδε από κοντά την κατάσταση στη χώρα, έκανε την εξής δήλωση: "Στην Αμερική μας λένε ψέμματα για το τι γίνεται στη Βενεζουέλα! Ο πρόεδρος Μπους να ασχοληθεί με τα προβλήματα των Αμερικάνων που πεθαίνουν άστεγοι και όχι με άλλες χώρες... Δε μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχουν με τη Βενεζουέλα!! Έχω διαβάσει 3 φορές το Σύνταγμα της χώρας και το βρήκα υπέροχο!!"

Κύριε Μπους εσείς το έχετε διαβάσει??
...ή μήπως να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας??

8 σχόλια:

ckoutros είπε...

Ακουαρελα και νερομπογιες αμεσως !!!
Πως αλλιως θα καταλαβει το παιδακι ;;;

Ανώνυμος είπε...

Μπα.... Ο Μπους δεν έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη ούτε ζωγραφιστά να τα καταλάβει... :-)

Rizobreaker είπε...

Έτσι το λέμε ρε παιδιά... Κουβέντα να γίνεται!! ;-)
Αυτός νομίζει ότι σε όλες τις χώρες το Σύνταγμα πρέπει να είναι σαν το παπαροσύνταγμα των ΗΠΑ! Ουστ...

το φτυαράτσι είπε...

Εγώ λέω να του το ζωγραφίσουμε, να του το τραγουδήσουμε, να του το χορέψουμε αμα λάχει βρε αδερφέ!Μπας και το λάβει ο σκληρός του το μήνυμα και κάνει κάτι!Την κουλημέρα μου!

Rizobreaker είπε...

Κι εγώ μαζί σου βρεε... ;-)
Καλημέρεες!!

venus in furs είπε...

σε cartoon κατά προτίμηση...

πάντως άσχετο,είχα δει τις προάλλες το "κουτί της πανδώρας" και έλεγε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία για την United Fruit Company, τη CIA και τις χώρες της Λατινικής Αμερικής...το θέμα έχει βαθιά τις ρίζες του στο παρελθόν

Rizobreaker είπε...

@ venus in furs:

Έχεις απόλυτο δίκιο! Αν θυμάσαι πριν μερικά χρόνια η CIA είχε οργανώσει τηλεοπτικό πραξικόπημα εναντίον του Τσάβεζ, αλλά τελικά μετά από 2 μέρες ο Λαός της Βενεζουέλας επανέφερε τον Τσάβεζ!! Σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής οι ΗΠΑ κατά καιρούς προσπαθούν να τις ελέγξουν με τέτοιους τρόπους... Δυστυχώς πολλές φορές το καταφέρνουν...

ILIAS είπε...

Εμείς, με τόσα κοιτάσματα πετρελαίου, με την γεωστρατηγική θέση που έχουμε και το βαρύ lobbi των Ελληνοαμερικανών είμαστε (οι πολιτικοί) yes men. Ακόμα να καταλάβω. Μάλλον είμαι πιο ηλίθιος και από τον θάμνο (BUSH)!!!