9/12/08

Μεμονωμένα περιστατικά...


Οι ζαρντινιέρες που χτυπάνε περαστικούς...


Τα βασανιστήρια αλλοδαπών στα κρατητήρια...

Οι 8 νεκροί στη ζώνη του Περάματος ...ξεχάστηκαν??

Ο εξευτελισμός κρατουμένων στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας...

Τα "πράσινα σταράκια"...

Οι εργάτες που σακατεύονται καθημερινά στα εργοτάξια...

Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 15χρονου στα Εξάρχεια...

Όλα ήταν μεμονωμένα περιστατικά...

Η βία και η τρομοκρατία είναι βαθιά ταξικές έννοιες, όσο κι αν προσπαθούν να τις ντύσουν με το μανδύα των μεμονωμένων περιστατικών!

Και η απάντηση στη βία και την τρομοκρατία του αστικού πολιτικού συστήματος, πρέπει να είναι οργανωμένη, μαζική και περιφρουρημένη.

Αύριο στις 12 στην Ομόνοια, μαθητές-σπουδαστές-φοιτητές!

3 σχόλια:

Goudaki! είπε...

έτσι είναι...και τα αποψινά όμως μεμονομένα περιστατικά ήταν! Και πολύ καθυστερήμενα μάλιστα!

dyosmaraki είπε...

Προ πάντων περιφρουρημένη να είναι η απάντηση στη βία αλλά και η απάντηση στους αλόγιστους βανδαλισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Δε φαίνεται αυθόρμητο

Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστέψει κανείς πως όλα όσα διαδραματίζονται από τους δήθεν αντιεξουσιαστές, όπως τους έχει βαφτίσει η αστική προπαγάνδα, με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου από τις δυνάμεις καταστολής, δηλαδή οι φωτιές, τα συντονισμένα και ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις της χώρας τυφλά χτυπήματα, αποτελούν αυθόρμητη έκφραση αγανάκτησης απέναντι στην κρατική βία, ή κίνημα ενάντια στην κρατική καταστολή. Η οργανωμένη εκδήλωση αυτής της μορφής δράσης, από ομάδες που ευθέως εχθρεύονται και καταπολεμούν την οργανωμένη μαζική πάλη, και που αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της εξουσίας των μονοπωλίων για ένταση της κρατικής βίας και καταστολής ενάντια στο οργανωμένο λαϊκό, κατά της πολιτικής και της εξουσίας των μονοπωλίων, κίνημα, άλλο πράγμα δείχνει. Αλήθεια, ποιοι και πώς συντονίζουν αυτή τη δράση των δήθεν αγανακτισμένων που εκτονώνονται με τυφλή βία για να προκαλέσουν καθολική κρατική καταστολή ενάντια στο λαϊκό κίνημα; Ποιος ο ρόλος και ο σκοπός αυτών που τους ωθούν σ' αυτή τη δράση; Και ας μη μας δουλεύουν με το διαδίκτυο και τα SMS, γιατί αυτά δεν εκπέμπονται αυθόρμητα και χωρίς οργάνωση και επιτελεία εντός και εκτός επικράτειας για τη στήριξη της αστικής εξουσίας. Ενα ερώτημα επίσης είναι η σύμπραξη δυνάμεων του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ μ' αυτούς. Πάντως αυτή η πραγματικότητα προβάλλει για άλλη μια φορά την ανάγκη οργανωμένης ταξικής πάλης λαού και νεολαίας και επαγρύπνηση σε τυχοδιωκτισμούς απ' όπου και αν προέρχονται, που βάζουν μπουρλότο στην ανάταση των λαϊκών αγώνων.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΠΑΙΞΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ