7/12/08

Οι δολοφόνοι του Κράτους

Χτες το βράδυ στα Εξάρχεια, οι μπάτσοι (χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί και οι άλλοι που δεν εμπόδισαν το δολοφόνο είναι ηθικοί αυτουργοί) δολοφόνησαν εν ψυχρώ ένα παιδί 15 ετών! Τα ψέματα που ακούγονται στα κανάλια πολλά. Ότι επιτέθηκαν στο αμάξι της αστυνομίας 30 αναρχικοί, ότι τους έβρισαν κτλ κτλ... Η αλήθεια όμως που ποτέ δε θα πουν οι δημοσιοκάφροι είναι διαφορετική. Μια "παρέα" μπάτσων έβρισε μια μικρή παρέα (και όχι ομάδα 30 ατόμων όπως λένε οι καναλάρχες) και η οποία με τη σειρά της ανταπόδωσε τις βρισιές... Οι "μάγκες" μπάτσοι όμως πάρκαραν το αμάξι και επέστρεψαν, συνεχίζοντας τη φραστική επίθεση και καταλήγωντας ο ένας να πυροβολήσει εν ψυχρώ το παιδί 3 φορές!!! Δολοφόνος χωρίς δικαιολογίες!

Η απάντηση των "αντιεξουσιαστών", "αναρχικών" ή όπως αλλιώς θέλετε, ήταν άμεση πορεία διαμαρτυρίας (1500 άτομα μαζί με φοιτητές) στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, κατάληψη του Πολυτεχνείου, οδοφράγματα στα Εξάρχεια και μάχες με τους μπάτσους.

Από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα, πολλές βιτρίνες καταστράφηκαν, αμάξια κάηκαν κτλ... Το κέντρο της Αθήνας έχει μεταμορφωθεί σε πεδίο μαχών με πέτρες, μολότοφ και δακρυγόνα να πέφτουν βροχή.

Θα πουν ορισμένοι, ναι δολοφόνος ο μπάτσος, αλλά δεν είναι σωστό να καίνε τα μαγαζιά του κόσμου... Εγώ θα έλεγα ότι αντιδρούν όπως αυτοί κρίνουν (καλώς ή κακώς) και σίγουρα ΔΕΝ καταδικάζω τις αντιδράσεις τους. Καταδικάζω την κρατική τρομοκρατία, που είχε ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ένα παιδί! Όσο κι αν διαφωνώ ιδεολογικά με τους "αντιεξουσιαστές", "αναρχικούς", δικαιολογώ τις αντιδράσεις τους.

Για όσους κοιτάτε από την τηλεόραση τα συμβάντα και λυπάστε περισσότερο για τα καμένα αμάξια, θα σας έλεγα να σκεφτείτε τι θα κάνατε αν στη θέση του παιδιού που χάθηκε ήταν το παιδί σας!!

Καταλάβετε επιτέλους ότι το Αστικό Κράτος είναι προστάτης του συστήματος (μην το πω "Μεγάλο Κεφάλαιο" και σας σοκάρω) και όχι του λαού. Αποδεικνύεται περίτρανα κάθε λίγο και λιγάκι. Ξυπνήστε!!

ΥΓ: Αυτό το παιδάκι "προκάλεσε" τους μπάτσους τόσο ώστε να το σκοτώσουν?? Γουρούνια...


ΥΓ2: Εύκολος τρόπος λίγες μέρες πριν την απεργία για να τρομοκρατηθεί ο λαός και να μείνει σπίτι του εε?? Δε θα σας περάσει!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''Για όσους κοιτάτε από την τηλεόραση τα συμβάντα και λυπάστε περισσότερο για τα καμένα αμάξια, θα σας έλεγα να σκεφτείτε τι θα κάνατε αν στη θέση του παιδιού που χάθηκε ήταν το παιδί σας!!''

εδω είπες τα πάντα
τίποτα δε δικαιολογεί τα χθεσινά.

Μαίρη είπε...

Στα κανάλια απο το πρωί δεν ακούω τίποτα άλλο από το πόσο κρίμα είναι που καταστρέφονται περιουσίες , η εξουσία έστειλε επιστολές στην οικογένεια του έφηβου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και νομίζει πως έκανε το καθήκον της.

Δε θέλω να είμαι απαισιόδοξη αλλά ξέρω πως και αυτή η ιστορία θα κατάλήξει με μια απλή μετάθεση του αστυνομικού και τίποτα παραπάνω, ομως ακόμα και αν καταδικαστεί αυτός ο αστυνομικομπάτσος τιποτα δε θα αλλάξει στην κοινωνία μας που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου και να πετάει κανένα κόκαλο σε όσους σκύβουν το κεφάλι.

Αντιθέτως όσοι τολμούν και το σηκώνουν ψηλά τους το κόβουν από τη ρίζα...

Υ.Γ. βρίσκομαι στο κέντρο της θεσσαλονίκης μια ανάσα από τα επεισόδια ΄κι όμως δεν ανησυχώ καθόλου για το αμάξι μου όπως οι περισσότεροι στη γειτονιά μου ...αυτό λέει πολλά

καλησπέρα και πολλά κουράγια στους γονείς του 16χρονου παιδιού.

gatti είπε...

ΕΙΝΑΙ κρίμα που καταστρέφονται περιουσίες, γιατί μένουν άνθρωποι στο δρόμο. Ανθρωποι που δεν είναι πλούσιοι.

Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει στη μια πλευρά της ζυγαριάς η ανθρώπινη ζωή και το βάρος να γείρει από την αντίθετη πλευρά...

Roylita είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιο σου gatti. Μπορούμε να κάνουμε κάτι παίδες?