19/4/11

Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν???

Χτες το απόγευμα το ΚΚΕ είχε συγκέντρωση στο Σύνταγμα! Μέχρις εδώ όλα καλά! Όμως, η ηγεσία της ΠΟΣΠΕΡΤ, με το έτσι θέλω, αρνήθηκε να δώσει εικόνα στα κανάλια (και ειδικά στον άμεσα ενδιαφερόμενο 902), και μόνο μετά από έντονες πιέσεις και ενώ είχε αρχίσει η ομιλία της Αλέκας έδωσαν... Αυτό όμως, για μένα δεν είναι πρόβλημα. Κάθε τηλεοπτικός σταθμός μπορεί να έχει το δικαίωμα να μη δίνει εικόνα που έχει τραβήξει δικό του συνεργείο.
Με ποιο δικαίωμα όμως καλύπτει μια δημόσια συγκέντρωση πολιτικού κόμματος μόνο η ΕΡΤ και δεν αφήνει όσα άλλα κανάλια το επιθυμούν, να καλύψουν με δικά τους συνεργεία??? Αν αυτό δεν είναι ΧΟΥΝΤΑ, τότε τι είναι?? Αν αυτό δεν είναι κατάλυση της ελεύθερης δημοσιογραφίας, τότε τι είναι??
Αλήθεια, αυτή είναι η "δημοσιογραφία", η "δημοκρατία" και η "ελεύθερη διακίνηση ιδεών" που ευαγγελίζεται η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση της Πασοκάρας? Αυτά τα "ιδεώδη" εφαρμόζουν τα ανδρείκελα της στην ΠΟΣΠΕΡΤ?

4 σχόλια:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Απλά είναι πανιοκόβλητοι. Όπως έγραψα και στο μπλογκ μου δεν πιστεύω ότι είναι δουλειά της ΠΟΣΠΕΡΤ. Απλά αυτοί έκαναν τη βρωμικη δουλειά. Βλεπεις στη Φινλανδία 4πλασισαν τη δύναμη οι Φασίστες οπότε όλα καλά για το σύστημα. Τι θα γίνει λοιπόν αν το σκηνικό στην Ελλάδα επαναληφθεί αλλά με το ΚΚΕ πρωταφωνιστή; ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα !

Δηλαδή, πλέον, ο πανικός τους δεν κρύβεται !

Τους έχουμε άσχημες ειδήσεις ...

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ !

Heliotypon είπε...

Αφού έχουμε κΥνοβουλευτική δικτατορία. Εναλλακτικά: Δημοκρατορία!

Sissi Soko είπε...

τρίτος δρόμος... :-) προς την κόλαση... αυτό και όλα τα άλλα είνα το ξεσκέπασμα της "Σοσιαλιστικής διεθνούς"
πήραν τη λέξη για να κάνουν τη προπαγάνδα τους, επιτρέπουν ή απαγορεύουν για να κάνουν την προπαγάνδα τους. Η τηλεόραση του 902 ΠΡΕΠΕΙ να κάνει επιτέλους τη δική μας σωστή ιδεολογική προπαγάνδα αλλιώς θα μας φάνε με τα κανάλια τους.