20/9/09

Banda Bassotti live @ 19/9/2009

Χτες βράδυ μετά την ομιλία της Αλέκας στο Θησείο, ακολούθησε συναυλία με τους Banda Bassotti. Στο πολιτικό κομμάτι δεν αναφέρομαι καθότι όποιος θέλει να δει τι είπε η Αλέκα μπορεί να το δει στο site του Ριζοσπάστη ή του ΚΚΕ.

Παραθέτω απλά μερικές φωτογραφίες από τη συναυλία για να πάρουν κλίμα όσοι δεν ήταν εκεί. Στο τέλος τα μέλη της μπάντας κατέβηκαν κάτω απ' τη σκηνή και ανακατεύτηκαν με τον κόσμο... Πανικός με λίγα λόγια!

















6 σχόλια:

Andy Sphinx είπε...

Ναι ρε πουστη μου...εγω δεν μπορουσα να τους δω απο κοντα...κριμα...ηταν γαματοι...αν και εγω απο την πλευρα μου εβλεπα οτι ο κοσμος δεν το αισθανοταν...

Andreas είπε...

Η συναυλία δεν είχε αρχικά αυτό το πάθος που θα περίμενες και σε αυτό συνέβαλλε αφενός το ότι τα τραγούδια είναι στα ιταλικά, αφετέρου δεν ήταν όλα γνωστά στο κοινό. Προς τη μέση όμως της συναυλίας που έπαξαν το luna rossa άρχισε το κλίμα να ζεσταίνεται, το συγκρότημα τα έδινε όλα και το φινάλε με το bella ciao ήταν φοβερό. Απλά έπρεπε να ήταν περισσότερος κόσμος γιατί πραγματικά άξιζε.

Rizobreaker είπε...

@ Anel8os:

Μια χαρά το αισθανόμασταν ρεεε!! :p


@ Ανδρέας:

Σωστός... Οι Ιταλιάνοι είναι φοβεροί... Και το πάθος τους απίστευτο! Τραγουδάνε λες και μόλις τελειώσει η συναυλία τους αρχίζει η Επανάσταση! ;-)

αριστερό εξτρέμ είπε...

Μήπως Anel8os είδες εμένα; Δεν πιάνομαι ,είμαι αλλού, άλλωστε ήρθα για τα «κλασσικά» επαναστατικά.
Τα παιδιά μπροστά και στο κέντρο της κερκίδας δεν είχαν σταματημό. (

αριστερό εξτρέμ είπε...

κερκίδα; Μα τι σου λέω σε ποιόν τα λέω;
Εκεί με τα νιάτα ήσουνα ε;
Πες μου ότι οι φωτογραφίες είναι από μια zenit...

Rizobreaker είπε...

Οι φωτογραφίες είναι από το κινητό μου (γι αυτό και άθλιες ποιοτικά)!