27/11/08

Πραγματικός Panathinaikos!!


Η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, έκρυβε μια "έκπληξη"! Η Ίντερ του προπονητή των εκατομμυρίων μίστερ Μουρίνιο αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό του Τεν Κάτε. Ο μίστερ Μουρίνιο έριξε στη μάχη όλα τα αστέρια, Ιμπραίμοβιτς, Φίγκο, Αντριάνο, Κουαρέσμα, Μάξουελ, Καμπιάσο, Μουντάρι, κανένας δεν "ξεκουράστηκε", ένδειξη ότι ο μίστερ Μουρίνιο αν μη τι άλλο υπολόγιζε τον Παναθηναϊκό...
Αυτός όμως ο Παναθηναϊκός αδέρφια, απέδειξε ότι το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με τα φράγκα και με τα ονόματα, αλλά με το πάθος, με τη θέληση, με τη συγκέντρωση! Αν υπάρχει και ένα υπόβαθρο τεχνικής σε συνδυασμό με τη σωστή τακτική, έρχεται το αποτέλεσμα!
Είδα λοιπόν τον Παναθηναϊκό να δείχνει απ' την αρχή μέχρι το τέλος, ότι δεν πήγε στο Μιλάνο για τη διάσημη αγορά του, αλλά για να πάρει το παιχνίδι!!
Κανένας παίκτης δεν υστέρησε και αυτό έχει τεράστια σημασία όταν μιλάμε για ομάδα!

Είδα ένα Βύντρα να κάνει φοβερό παιχνίδι, ένα Σαριέγκι να κάνει τα πάντα και να σκοράρει (!!), ένα Γκούμα ηγέτη, ένα Γκαλίνοβιτς με ελάχιστες γκάφες και 2-3 φοβερές αποκρούσεις, ένα Νίλσον σταθερότατο και ένα Σπυρόπουλο μαχητικότατο!


Είδα ένα Σιμάο να τρώει σίδερα, ένα Γκάμπριελ μπαλαδόρο, ένα Ζιλμπέρτο καθοδηγητή και ένα Καραγκούνη καλό (ίσως ο μόνος που υστέρησε σε σχέση με τους υπόλοιπους).


Είδα και ένα Μάντζιο να τα βάζει με όλους παρότι μόνος, να μάχεται με τον Ματεράτσι, να παλεύει... Αλήθεια, αυτός ο Ματεράτσι, πόσο κωλόπαιδο είναι??



Υπεύθυνος όλων αυτών ο μίστερ Τεν Κάτε. Φαίνεται ότι κάτι καλό χτίζεται...


ΥΓ: Πόσο γουστάρω να βλέπω μετά τη λήξη τέτοιων αγώνων το γνωστό "όλε όλε"...

ΥΓ1: Το σύνθημα "όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις", αποδεικνύεται ότι είναι βγαλμένο από την πράξη... Μετά τους Εργοτέληδες και τους Ηρακλήδες (πληγές) έρχεται η Βέρντερ (πόρωση) και μετά το ντέρμπυ (πληγή) έρχεται η Ίντερ (πόρωση)... Και συνεχίζουμε...

Φωτογραφίες από τα:
www.ethnosport.gr & www.sport-fm.gr

15 σχόλια:

xaroylita είπε...

Bαζελάκι δεν είδα το παιχνίδι.. Εκείνη την ώρα έβλεπα την Ελλάδα από ψηλά.. Φαντάζομαι είναι όπως το περιγράφεις. Συγχαρητήρια για την νίκη σας.

Άντε και εις ανώτερα.. Καλό ξημέρωμα..

seaconfused είπε...

Έλα μωρή πράσινη αρρώστιααααα
Να που επιτέλους ο Βύντρα κάνει ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ παιχνίδι!

electronic mojito είπε...

ΠΑΟ και τα μυαλά στο μπλέντερ!!!!

Turdus Merula είπε...

...άντε μπας και γελάσουν κι άλλοι πικραμένοι...
Συγχαρητήρια στην ομάδα σου φίλε...

elf είπε...

Πρέπει να το γράφω για εκατοστή φορά σήμερα: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Το τι χαρά πήρα, αν και ΑΕΚτζού, δεν περιγράφεται. Πάντα τέτοια!

Ανώνυμος είπε...

sygxaritiriaaa ;-)

Ανώνυμος είπε...

Ζήτωωωωωωωωωωωωωωω (μας) !

Stepas είπε...

Σιμάο-Σπυρόπουλος-Γκαλίνοβιτς όλα τα λεφτά!

Μπράβο σας για τη μεγάλη νίκη!

Τέτοια ανωτερότητα από τον Μουρίνιο δεν την περίμενα. Έριξε τόσο πολύ τα μούτρα του ώστε να χαιρετά έναν-έναν τους αντιπάλους του; Ακόμη και τους αναπληρωματικούς!

Άντε, ένα 1Χ με Ανόρθωση και περάσατε.

Rizobreaker είπε...

@ xaroylita:

Ευχαριστούμε γαυράκι!! Δεν κατάλαβα όμως, έφευγες ή ερχόσουν εκείνη την ώρα? :p


@ confused:

Ακριβώς! Ελπίζω και το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης να παίξουμε αναλόγως...


@ electronic mojito:

Συνονόματε, δεν είναι καιρός να φτιάξεις κάνα κοκτέιλ για την Πανάθα?? ;-)

Rizobreaker είπε...

@ Μ.Ζ:

Μπάμπη ευχαριστούμε, αν και δεν έχει σημασία η νίκη αυτή καθ' εαυτή, αλλά η εμφάνιση που σου δίνει ελπίδα ότι κάτι καλό έρχεται...


@ elf:

Αεκτζού εεε?? Κρίμα... Εσείς δεν είστε που ασχολείστε με ένα βάτραχο που θέλετε να γίνει πρίγκιπας ξανά?? :ppp Αστειεύομαι... Ευχαριστούμε για τον καλό λόγο σου!


@ ελένη:

Ευχαριστούμε Ελενάκι! Που χάθηκες εσύ??

Rizobreaker είπε...

@ faros:

Σ/φε είδα χτες βράδυ το ποστ σου... Δε σου περιγράφω πως ένοιωσα... Μη μας πάρουν και τα ζουμιά... ;-)


@ stepas:

Όσον αφορά το Σιμάο, πιστεύω ότι θα εξελιχθεί σε τεράστιο παίχτη (εκτός αν πάει κάτι στραβά...)! Το μόνο αδύναμο σημείο που βρίσκω στο παιχνίδι του είναι το κοντρόλ... Αλλά είναι θέμα δουλειάς η βελτίωση του...
Για τον αγώνα με την Ανόρθωση είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε, αλλά δε θα πω μεγάλα λόγια, γιατί δε θέλει και πολύ να γυρίσει εις βάρος μας η κατάσταση...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

καλά μιλάμε ότι οι Πανιωνιοθρεμμένοι Μάντζιος, Σπυρόπουλος έκαναν συγκλονιστικό ματς. Οχι αστεία τα παιδιά εχουν μάθει καλή μπάλα... Χι, χι, χι

Ανώνυμος είπε...

Να σου δωσω συγχαρητήρια αποκλείεται. Να σου πω ότι χάρηκα? Με τίποτα. Ούτε βέβαια αν χάνατε θα χαιρόμουνα καθότι δε γουστάρω να χαίρομαι με τις λύπες των άλλων. Είχε πλάκα η ερώτηση του ρεπόρτερ στον ΚΑραγκούνη. "Πως γίνεται ο ΠΑΟ να είναι μάπα στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να σκίζει?".
Προσωπικά δεν πίστεψα ποτέ σε βαριές φανέλες ή ευρωπαικές νοοτροπίες. Ούτε βέβαια και σε ανοησίες τύπου "Ο Θεός είναι βάζελος" και τέτοια. Έβγαλα το δικό μου συμπέρασμα. Ο γλυκός Θεούλης, που παρότι αριστερός πολύ αγαπώ και νοιάζομαι, τα Σαββατοκύριακα κόβει βόλτες στον ουρανό έως αργά το βράδυ. Ως εκ τούτου δεν επειτρέεπι κοτσάνες εδώ κάτω. Έλα μου όμως που τις καθημερινές πέφτει για ύπνο νωρίς, γύρω στις 21.30 το κόβω εγώ, και αφήνει ανεξέλεγχτους του βάζελους να συνομωτούν με το διάολο, την ...φαρδία και πάσης φύσεως ματζούνικη κατάσταση!!! Δεν εξηγείται αλλιώς σύντροφε Rizo τέτοιο πράγμα. Και μη μου πεις για μεγάλους παίχτες, σοβαρό προπονητή και εσύ, που ξέρω ότι ξέρεις από μπάλα, διότι τόσο εγώ όσο και ο Κουτσιανικούλης έχουμε άλλη γνώμη. Άσε που έρχεται και ο Αστέρας...

Πολλά φιλιά
Κόκκινος Γαύρος

*...Nantia...* είπε...

ρεεεεεεεεεε ήρθα στο τζέρτζελο σήμερα αλλά δεν σε βρήκα! με είδες? έλα πες δεν νομίζω να κυκλοφορούσε άλλη σε συγκέντρωση του πάμε με μπλουζάκι i love london!

Ανώνυμος είπε...

Ελα rizo μου,δύσκολη περίοδος με τρέξιμο και πήξιμο.Δε ξέρω,εχω ξενερώσει πολυ με τα blogs μπορεί και να το παρατήσω.Εσυ βέβαια ξέρεις που να με βρείς αν θελήσεις κάτι ;-)