11/11/08

Της στιγμής...

Τις τελευταίες μέρες, ενώ υπάρχουν πάρα πολλά θέματα για ανάλυση δε νοιώθω την ανάγκη να γράψω κάτι... Ίσως επειδή αρκετοί σ/φοι bloggers τα γράφουν πολύ καλά κι έτσι δε μένει κάτι να συμπληρώσω.

Γράφω λοιπόν περιληπτικά μερικά νέα των τελευταίων ημερών:


Καταρχήν ας πω δυο κουβέντες για το ντέρμπυ. Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Η ατμόσφαιρα εκπληκτική πραγματικά. Πάνω από 60.000 κόσμου, σε ένα ρεκόρ εισιτηρίων ελληνικού πρωταθλήματος από τη δεκαετία του 1980. Αναρωτιέμαι γιατί στο δεύτερο ημίχρονο και πάνω που ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει τον Ολυμπιακό στην άμυνα του και πίεζε για το γκολ, οι οργανωμένοι στο πέταλο πίσω απ' τον Νικοπολίδη, έβαλαν φωτιά στα πανό του Ολυμπιακού (λάφυρα από τις μεταξύ των οργανωμένων μάχες) και έκοψαν το ρυθμό της ομάδας αφού αναγκαστικά διεκόπη το παιχνίδι... Όπως και να 'χει από πλευράς κόσμου ήταν το καλύτερο ντέρμπυ στο οποίο βρέθηκα. Καυτή ατμόσφαιρα, αλλά ταυτόχρονα κόσμια!



Δε θα σχολιάσω την κακή διαιτησία, γιατί πιστεύω ότι αν θες ως Παναθηναϊκός να πάρεις το πρωτάθλημα υπό τις παρούσες συνθήκες πρέπει να κερδίσεις και τη διαιτησία... Κλάψες στον Παναθηναϊκό δεν χωράνε...
Τέλος, ως απάντηση και στο φίλο Κόκκινο Γαύρο, προσθέτω ότι η "πολυμετοχικότητα" του Παναθηναϊκού δε με αφορά. Επίσης, είναι γνωστό ότι δεν είμαι θαυμαστής του μίστερ MIG (ο οποίος δεν είναι πρόεδρος αλλά μέτοχος) και των αδελφών Γιαννακόπουλων. Το έχω ξαναγράψει και παλιότερα ότι εκτιμώ το γεγονός ότι ο Τζίγκερ δεν έχει πουλήσει "παναθηναϊκίλα" για να γίνει αρεστός... Αυτή είναι η γνώμη μου όσο κι αν δεν αρέσει σε μερικούς φίλους Παναθηναϊκούς...


* * *

Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια πέθανε ο μεγάλος μας ποιητής και σ/φος, Γιάννης Ρίτσος! Τα ποιήματα του μένουν ζωντανά μέσα απ' τους αγώνες μας, αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον, για μια καλύτερη κοινωνία, μέχρι την τελική νίκη, τον τερματισμό της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο!

* * *

Το Πολυτεχνείο κοντεύει και ελπίζω να μη μας τα κάνει πάλι μαντάρα ο καιρός και βρέχει τη μέρα της πορείας!!

* * *

Διαγράφηκε, λέει, ο Τατούλης!!! Ναι ναι!!! Είναι γεγονός!!! Οι απανταχού επαναστάτες νοιώθουν τώρα ολοένα και πιο κοντά την ώρα της εξέγερσης... Τέλος ανέκδοτου!


ΥΓ: Πολλοί σ/φοι πάνε φαντάροι αυτή την εποχή! Εκτός αυτών όμως πάει κι ένας καλός μου φίλος, ο dj Teo. Καλή θητεία σε όλους!

8 σχόλια:

xaroylita είπε...

Kαλησπέρα κι απο δώ.. Ήρθα να αφήσω λίγο κόκκινο χρώμα. Ρόζ βασικά αλλά δεν έχει σημασία.... καλή θητεία στους φίλους σου φαντάρους.. Άντε βρέ.. Πλησιάζει και η σειρά σου.. Και μετά θα ευχηθούμε εμείς για σένα :))))) Για το ντέρμπι δεν έχω να πώ κάτι. Τα ξέρεις απο πρώτο χέρι.. Για τον καιρό, μάλλον χλωμό σε βλέπω. Πορεία εεε. Δύσκολα τα πράγματα.. Σε βλέπω με ομπρελίτσα να κόβεις βόλτες.. Φιλάκια, Βαζελάκι..

beth είπε...

ante bre 0-0 kai kses 8a i8ela na nikousate, telos pantwn i ali8eia einai kai pws egw bariemai na ta sxoliazw. na nai kala oi sfoi.
kalisperes KAI apo dw

elf είπε...

(Κι εμείς καλοί πολίτες!)

Εγώ είμαι ΑΕΚτζού και το είδα στην τιβί. Βαρέθηκα, όμως. Λες και παίζανε κυνηγητό γύρω-γύρω απ' τη σέντρα. Θα μου πεις την ομάδα σου δεν τη βαριέσαι; Δεν θα στο πω, τη βαριέμαι θανάσιμα. Καθόλου μπάλα δεν μπορώ να δω φέτος.

Αν δεν βρέχει στην πορεία θα πάρω και τον γιο μου. Αλήθεια τη Δευτέρα θα γίνει ή την Κυριακή;

Καλημέρες!

Rizobreaker είπε...

@ xaroylita:

Ρε άντε από δω που θα μου πεις ότι πλησιάζει κι η δική μου ώρα... :ppp


@ beth:

Άντε να δούμε τι θα κάνουν στο Καραϊσκάκη τα ΜΠαόκια... :ppp


@ elf:

Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές?? Τι είναι Χριστιανική εορτή να μεταφέρεται?? :pp
Δευτέρα θα γίνει!

gatti είπε...

Είναι αλήθεια ότι τους είχαμε και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Τελικά νομίζω ότι ο τεντάς προτίμησε να σιγουρέψει πρώτα το μηδέν παθητικό και από εκεί και πέρα ό,τι κάτσει. Σου λέει, κανείς δεν θα μου πει τίποτα αν δεν κερδίσω, αλλά θα μου πουν όλοι πολλά αν χάσω. Τα ίδια προφανώς σκέφτηκε και ο Βαλβίδας και κάπως έτσι φτάσαμε στη σούπα που είδαμε το βράδυ της Κυριακής.

Rizobreaker είπε...

@ Gatti:

Bασικά συμφωνώ ότι το παιχνίδι γενικά ήταν σούπα, παρότι ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς ανώτερος!
Αυτό που χάρηκα πάρα πολύ ήταν η καυτή ατμόσφαιρα! Μιλάμε στο γήπεδο δεν έπεφτε καρφίτσα, οι διάδρομοι ήταν φουλ από όρθιους! Πανικός!!

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε σε χαιρετώ. ΚΑθότι προέκυψαν 2 παρακαλώ κήλες στον αυχένα, κληρονομιά της δουλειάς, δεν μπορώ να γράψω και πολύ. Εύχομαι να είσαι καλά όπως και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη σελίδα σου. Εδώ στη Θεσσαλονίκη ο καιρός είναι μάπα. Αλλά πορεία θα πάμε (ακόμα κι αν πονάνε οι κήλες).

Φιλιά
Κόκκινος Γαύρος

ΥΓ. Τα μπαόκια θα φάνε ίσα με 4 μπαλλάκια στο Καραισκάκη. Άντε γιατί πολύ γλώσσα έβγαλαν.

Ανώνυμος είπε...

ποσα εισιτηρια κοπηκαν? γιατι στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ '04-'05 ειχαν κοπει περιπου 63.200