3/4/08

Η ξεφτίλα της ΔΑΠ

Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής της, ψηφίζοντας το νέο (αντι)ασφαλιστικό νομοσχέδιο, η φοιτητική παράταξη που πρόσκειται σε αυτήν, η γνωστή μας "αα και ουου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ", οργανώνει στις σχολές "πανηγυράκια" ενόψει των φοιτητικών εκλογών της ερχόμενης Τετάρτης!

Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν μπροστά στα μάτια όχι των φοιτητών γενικά, αλλά των ίδιων τους των εαυτών, τα στελέχη της ΔΑΠ, που προσεγγίζουν τον κύριο όγκο των φοιτητών με το τρίπτυχο "μπάλα, τσόντα και ρουσφέτι"!!

Έφτασαν στο σημείο, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, να στήσουν ολόκληρο ίντερνετ καφέ(!!!), με τη βοήθεια χορηγών (αυτών που με το νόμο πλαίσιο τους ευελπιστούν να κάνουν κουμάντο στις σχολές) και τοποθέτησαν ηλεκτρονικά παιχνίδια για να μπορεί ο καθένας ελεύθερα να παίζει Pro (ή μήπως και να πίνει μπάφους??)!!
Εκτός αυτού, μοιράζουν περιοδικά Lifestyle, (γιατί δεν έχει σημασία η πείνα, αν πεινάς με στυλ!!), και τσοντοπεριοδικά, γιατί στην κοινωνία που αυτοί κατάντησαν έτσι, αυτή είναι η μόνη (εύκολη γι' αυτούς) λύση...

Η μόνη απάντηση που πρέπει (και μπορούμε) να τους δώσουμε, είναι όσο πιο χαμηλά πέφτουν και όσο πιο πολύ προσπαθούν να εξευτελίσουν τις φοιτητικές εκλογές, τόσο πιο χαμηλά να τους ρίξουμε κι εμείς!!!

Στις 9 Απρίλη 2008, κάνουμε το πρώτο βήμα,
ψηφίζοντας Πανσπουδαστική ΚΣ!!

* * * * *

2 σχόλια:

gatti είπε...

Καλά μη το ψάχνεις! Καραγκιόζηδες ήταν από τότε που πήγαινα εγώ στο Πανεπιστήμιο, καραγκιόζηδες παρέμειναν. Μη τους δίνεις σημασία!

Rizobreaker είπε...

Βασικά δε μας νοιάζει τι είναι αυτοί... Μου είναι αδιάφοροι... Το θέμα όμως είναι ότι με διάφορους γελοίους τρόπους έχουν ρημάξει το φοιτητικό κίνημα, χρησιμοποιούν τα αποτελέσματα των εκλογών όπως θέλουν αυτοί ανάλογα με τη θέση τους κτλ κτλ...
Όλη η κατάσταση δηλαδή είναι εις βάρος των φοιτητών!! Αυτό μας νοιάζει!!