17/12/07

Αθλητική επικαιρότητα

Ο Παναθηναϊκός για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν έπαιξε μπάλα... Μετά τις δύο ισοπαλίες με Λάρισα και Ξάνθη και τη νίκη επί του Ηρακλή (που ήρθε χωρίς να παίξουμε μπάλα), χάσαμε άλλους 3 κρίσιμους πόντους στη μάχη του πρωταθλήματος, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο!!
Έτσι ο Ολυμπιακός που μετά την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισε και την ΑΕΚ, πέρασε στη πρώτη θέση, ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ στους 27 βαθμούς! Ο Παναθηναϊκός έμεινε τρίτος με 24!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αστέρας Τρίπολης, η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, είναι τέταρτος με 21 βαθμούς!!
Ο Παναθηναϊκός, μετά τις αρκετές συνεχόμενες καλές εμφανίσεις του, άρχισε να προβληματίζει τον κόσμο του για μια ακόμα φορά...

Όσον αφορά το μπάσκετ ήρθε η πρώτη ήττα, για να προσγειώσει τους παίκτες του Ομπράντοβιτς, αλλά και τον κόσμο που έχει θεοποιήσει την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού σε σχέση με αυτήν του ποδοσφαίρου!

Ας είναι καλά οι ομάδες βόλεϋ, τόσο οι άντρες όσο και οι κοπέλες, που κρατάνε ψηλά τη σημαία με το τριφύλλι!


Να γελάσουμε και λιγάκι:

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρότι δεν το αντέχω το μπάσκετ, δεν ανησυχώ για αυτό. Θα χάναμε κάποια στιγμή, θα ξαναχάσουμε, δεν είναι θέμα. Γίνεται σοβαρή δουλειά εδώ και χρόνια εκεί. Στην μπάλα, όπως έγραψα και στον Αμετανόητο, με ένα φίλο μου σχολιάσαμε ότι "θα έχει πολύ σασπένς αυτό το πρωτάθλημα που θα πάρει ο ολυμπιακός"

Ανώνυμος είπε...

Στο μπάσκετ μια χαρά είμαστε -μια ήττα δεν είναι καταστροφή, η ομάδα είναι πολύ γερή. Και στο βόλεϋ πάμε μια χαρά, δεν έχουμε παράπονο.
Στο ποδόσφαιρο πάλι, τι να σχολιάσεις; Κι εγώ συμπαθώ τον Αστέρα Τρίπολης! :)
(αφού πάλι αυτοί θα το πάρουν, γιατί έχουμε αγωνία;)

Καλή εβδομάδα

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε αν δεν βάλει το χέρι στη τζέπη ο Βαρδινογιάννης , που δεν θα το βάλει λέμε τώρα, δεν θα γίνει τίποτα ...

Rizobreaker είπε...

@ ερυθρός:
Λες? Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα σίγουρο φέτος! Και οι 3 θα παλέψουν μέχρι τέλους...

@ natassaki:
Δεν είναι το θέμα ότι είμαστε μια χαρά στο μπάσκετ! Εγώ μίλησα για την αλαζονεία που έχει δημιουργηθεί στο τμήμα του μπάσκετ...

@ fars:
Δεν είναι θέμα μόνο χρημάτων! Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες... Αλλά κάτι δεν πάει καλά! Για παράδειγμα μπορεί να δει κανείς την περίπτωση του Ίβανσιτς! Είναι αντικειμενικά πάρα πολύ καλός παίκτης! Στα τελευταία 3-4 ματς όμως είναι από μέτριος ως ανύπαρκτος! Υπάρχουν τέτοια αρκετά παραδείγματα...