23/10/11

Διαιτητής ή μπάτσος?

Στον χτεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, ο διαιτητής κύριος Μήτσιος έδειξε απίστευτη "ευαισθησία" όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη πανό πολιτικού περιεχομένου στις εξέδρες. Ο διαιτητής αυτός φαίνεται είτε ότι ζει σε άλλη χώρα και δε ξέρει τι περνάει ο λαός στην Ελλάδα είτε ότι το επάγγελμα του είναι μπάτσος και άρα έκανε αυτό που θα έκανε και όταν δε φοράει τη στολή του διαιτητή είτε ότι απλά είναι υποστηρικτής του οικονομικού συστήματος και άρα και του πολιτικού προσωπικού του και θίχτηκε εκ μέρους τους. Δυστυχώς γι' αυτόν οι οπαδοί δεν συμμερίζονται τις απόψεις του κι έτσι δεν κατέβασαν το πανό, υπό την απειλή του για διακοπή του αγώνα (ενώ το σκορ ήταν ήδη 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού). Φαίνεται πως ο κύριος Μήτσιος πιστεύει ότι οι οπαδοί πρέπει να είναι αποχαυνωμένα πρόβατα, χωρίς λόγο και άποψη! Τον γελάσανε!!

Το πανό:



Η αντίδραση του κόσμου στην απειλή του διαιτητή για διακοπή του αγώνα αν δεν κατεβεί το πανό:





Μετά τη λήξη του αγώνα, τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες επιδόθηκαν σε έναν αγώνα άνευ προηγουμένου, έξω από το στάδιο, με ελέγχους σε αυτοκίνητα (για να βρουν το εν λόγω πανό), συλλήψεις (παράνομες βεβαίως, αφού δεν έλεγαν καν το λόγο σύλληψης στους ανθρώπους), ύβρεις προς τους οπαδούς και τρομοκράτηση τους εν γένει! Είναι χαρακτηριστικό ότι το γεγονός δεν πέρασε στα ψιλά, αλλά αναφέρεται τόσο στις σημερινές αθλητικές εφημερίδες, όσο και στα αθλητικά sites.
Εδώ και λίγες μέρες, από τη 48ωρη απεργία 19-20 Οκτώβρη, φαίνεται πως η διαπάλη έχει οξυνθεί και άρχισε να εξαπλώνεται σε κάθε χώρο που δρα ο λαός μαζικά (όπως και το γήπεδο). Αυτή ήταν η αρχή! Η συνέχεια θα είναι χειρότερη για το σύστημα και τα τσιράκια του!

* Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό, ειδικά αν σκεφτούμε ότι κέρδισε 4-0, χωρίς να έχει στη σύνθεση του επιθετικό. Με τον εκπληκτικό Λέτο να έχει ήδη πετύχει 7 γκολ σε 5 αγώνες, και να δείχνει ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Το δοκάρι στο βολ πλανέ του Καραγκούνη, ήταν μια πολύ όμορφη ενέργεια κι ας μην μπήκε γκολ. Τέλος, να σημειώσω ότι αν ήμουν εγώ διαιτητής, μάλλον δε θα σφύριζα πέναλτυ στη φάση που το κέρδισε ο Λέτο και έγινε το τελικό 4-0.

1 σχόλιο:

Kyra είπε...

δεν ειχα παρει χαμπαρι την ολη φαση. θενκσ για την ενημερωση