5/11/11

Αυλαία μιας κακόγουστης παράστασης!

Το θέατρο του παραλόγου που παρακολουθούσαμε όλες τις τελευταίες μέρες, έριξε την αυλαία του χτες το βράδυ, με την υπόκλιση του πρωταγωνιστή του θιάσου, Γιώργου Παπανδρέου, μετά από έναν φοβερά ανούσιο μονόλογο. Το κοινό (οι βολευτές του ΠΑΣΟΚ δηλαδή) που κατά τη διάρκεια της παράστασης κραύγαζε και ζητούσε πίσω τα λεφτά του, λόγω της κακής ποιότητάς της, στο τέλος έδωσε τα εύσημα στον πρωταγωνιστή για την ερμηνεία του, με ένα παρατεταμένο και έντονο χειροκρότημα.

Οι συντελεστές της κακόγουστης αυτής παράστασης, δεσμεύθηκαν με δηλώσεις τους, ότι από δω και πέρα θα ανεβάζουν έργα πιο πλουραλιστικά, με περισσότερους κεντρικούς πρωταγωνιστές και πιο πολλούς διαλόγους.

Οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι εξέδωσαν δελτία τύπου με τα οποία εξέφρασαν την ανησυχία τους, ότι αν δε γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, η θεατρική σκηνή της χώρας θα οδηγηθεί σε αφανισμό και θα γυρίσουμε σε εποχές όπου θα κυριαρχούν η επιθεώρηση και το τσοντο-σινεμά και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να πληγεί η πολιτισμική εικόνα της χώρας (που γέννησε τον πολιτισμό) παγκοσμίως.

Είδωμεν...

ΥΓ:
Τραγούδι που ταιριάζει με την περίσταση:
"Μπήηηηκαν μωρέεε μπηκάαααν ταααα γίιιιιδια στο μαντρίιι..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: