13/10/11

Πάει καιρός...

Ναι το ξέρω, εξαφανίστηκα από τη μπλογκόσφαιρα για πάααρα πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι με όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα, δεν έχω καθόλου όρεξη για γράψιμο ιδεών, σκέψεων κτλ. Αλλά μιας και συνάντησα το αγαπητό Απολίθωμα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ και μου "ζήτησε το λόγο" για την τόσης διάρκειας απουσία μου, είπα να κάνω τον κόπο να επανέλθω όσο είναι δυνατόν.

Επανέρχομαι λοιπόν στα της μπλογκόσφαιρας θέτοντας προς συζήτηση έναν προβοκατόρικο προβληματισμό:
Η "απεργία" των εργαζομένων στους ΟΤΑ (ιδίως αυτών στην καθαριότητα), όπου όπως ακούγεται, χτυπάνε κάρτα αλλά ταυτόχρονα "απεργούν" είναι ή όχι κοροϊδία? Εκτός κι αν οι κατά καιρούς απεργοί (του ιδιωτικού τομέα κυρίως) που ΑΠΕΡΓΟΥΝ κανονικότατα με κίνδυνο να απολυθούν την άλλη μέρα, θεωρούνται κορόιδα!

2 σχόλια:

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Η ουσία δεν είναι εκεί. Οι απεργοί δε θα πληρωθούν ούτως ή άλλως. Το θέμα είναι μήπως βρουν την ευκαιρία να βάλουν απ' το παράθυρο σε εφαρμογή το σχέδιό τους να δώσουν το κομμάτι της αποκομιδής στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Τα πόδια της ομάδας είναι δεμένα, από την αποχή και την προετοιμασία. Αλλά τη στηρίζουμε και την πιστεύουμε, ακόμα και στα δύσκολα.

Rizobreaker είπε...

Δεν είπα το αντίθετο σ/φε Απολίθωμα. Απλά ο καθένας κρίνεται απ' τις πράξεις του και το να λέει κάποιος ότι απεργεί ενώ πάει και χτυπάει κάρτα για να μη φαίνεται η απεργία επίσημα, εε νομίζω ότι αν μη τι άλλο, δεν είναι σωστή κίνηση και δεν ταιριάζει σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι αγωνίζονται!

Τώρα όσον αφορά την αποκομιδή σκουπιδιών από ιδιώτες, το είπαν και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα γεγονότα αυτά, ότι το είχαν στα σκαριά ούτως ή άλλως.

Δεν ανακαλύψαμε τον τροχό νομίζω...