21/10/11

Είστε καθίκια!

Όλοι εσείς οι αυτοαποκαλούμενοι "αντιεξουσιαστές", "αγωνιστές", "αριστεροί", "κομμουνιστές", που έχετε ευαγγέλιο το τυφλό μίσος σας για το ΚΚΕ!

Όλοι εσείς που συμμετείχατε χτες σε αυτό το δολοφονικό όργιο εναντίον του οργανωμένου λαϊκού κινήματος, του οποίου ηγείτο το ΠΑΜΕ δυστυχώς για εσάς και τ' αφεντικά σας!

Όλοι εσείς που βολοδέρνετε στα site τύπου i n d y m e d i a και προαναγγέλετε τις δολοφονικές επιθέσεις σας, σε διαδηλώσεις αλλά και σε γραφεία του ΚΚΕ!

Όλοι εσείς, βλαμμένα πρόβατα της θεωρούμενης αναρχοεπαναστατικότητας σας!

Όλοι εσείς, θύματα της προπαγάνδας του συστήματος, το οποίο υπερασπίζεστε με τις πράξεις σας, είτε χωρίς να το καταλαβαίνετε είτε εσκεμμένα!

Όλοι εσείς, που προσπαθείτε βλακωδώς να πείσετε ότι το ΠΑΜΕ επιτέθηκε στους "αγωνιστές κουκουλοφόρους" για να τους "διώξει" από το Σύνταγμα, την ώρα που το ΠΑΜΕ αμυνόταν καθαρά για να μην υπάρξουν ανθρώπινες θυσίες! Δυστυχώς υπήρξαν και χαρήκατε ιδιαίτερα...

Όλοι εσείς, που χασκογελάτε μεταξύ σας, μετά από κάθε προβοκατόρικη επίθεση εναντίον του λαϊκού κινήματος!

Όλοι εσείς, ρε καργιόληδες, που η βλακεία σας δεν περιγράφεται με λόγια, είστε καθίκια και τίποτα περισσότερο!

Και θα το πληρώσετε αργά ή γρήγορα... Η απάντηση θα σας έρθει οργανωμένη απ' το λαό, κι όχι με μορφή τυφλής βίας όπως αυτή που χρησιμοποιείτε εσείς!

Επίσης είστε καθίκια:

Όλοι εσείς, οι βουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ, που ψηφίσατε ξανά (για τελευταία φορά, όπως και όλες τις προηγούμενες) το αισχρό αντιλαϊκό νομοσχέδιο!

Όλοι εσείς, οι βουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ, που ψηφίσατε, έχοντας δήθεν "συνειδησιακό πρόβλημα"!

Αν είχατε συνείδηση ρε καργιόληδες, δε θα ψηφίζατε ή θα είχατε παραιτηθεί! Αλλά δεν έχετε συνείδηση, και άρα δεν έχετε και συνειδησιακό πρόβλημα! Γι' αυτό είστε τα μεγαλύτερα καθίκια!


* Θα ήθελα να προσθέσω, με αφορμή το χτεσινό θάνατο του 53χρονου συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, ότι δε θεωρώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάποια ευθύνη για το συμβάν, και θεωρώ ειλικρινή τα όσα είπαν εντός της Βουλής ο Τσίπρας και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΟ του. Το ότι κάποιος βλάκας και (αρνητικά προκατειλημμένος με το ΚΚΕ) δημοσιογράφος του "Κόκκινου" έκανε τις δηλώσεις που έκανε, δε σημαίνει ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Απλά είναι κι αυτό μια απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά δεν είναι κόμμα με αρχές κτλ, αλλά ο καθένας λέει ότι γουστάρει, λόγω της "πλουραλιστικότητας" του ως κομματικού συνασπισμού.

Edit: Χρήσιμα κείμενα επί του θέματος κατέθεσαν οι varometro.ws και erodotos.wordpress.com.

1 σχόλιο:

margkw είπε...

με καλύψατε κύριε μου..τσεκαρε κι αυτό..http://ati8asa.blogspot.com/2011/10/indymedia.html