20/5/09

Κρίσεις επί των εξελίξεων

Επανέρχομαι μετά από μια βδομάδα σιγής και αναφέρω επιγραμματικά μερικά πραγματάκια.

Η πτώση της Πανσπουδαστικής στις εκλογές και σε ψήφους και σε ποσοστά (-1.39% στα ΑΕΙ και -1.18% στα ΤΕΙ), οφείλω να πω ότι με προβλημάτισε. Πτώση της ΠΚΣ, που συνδυάστηκε με πτώση της ΔΑΠ και συγκράτηση δυνάμεων της ΠΑΣΠ, η οποία λόγω αποχής εκφράστηκε με ποσοστιαία άνοδο της ΠΑΣΠ! Για να μην ακούω ηλιθιότητες περί ανόδου της ΠΑΣΠ! Απλά δεν έπεσε, αλλά δεν ανέβηκε κιόλας (για ψήφους μιλάμε)!!
Κατά τα άλλα η παράταξη του "κόμματος της νεολαίας" ΑΡ.ΕΝ. στα ίδια φοβερά υψηλά επίπεδα. Πτώση στα ΑΕΙ κατά -0.6% και άνοδο στα ΤΕΙ κατά +0.2%... (ούτε 5% στα ΑΕΙ, ούτε 2,5% στα ΤΕΙ)!
Η ΕΑΑΚ γύρω στο 8% και φέτος στα ΑΕΙ (στα ΤΕΙ είναι σχεδόν ανύπαρκτη)... Αλήθεια πως γίνεται το "κόμμα της νεολαίας" να παίρνει στις φοιτητικές εκλογές το μισό ποσοστό απ' την παράταξη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς? Άτοπο...
Όσον αφορά τους Πασπιτοδαπίτες μπράβους-τραμπούκους στα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, δε μασάμε... Οι σχολές θα ξαναγίνουν κόκκινες... Μας δίνει το παράδειγμα η Σ.Γ.Τ.Κ.Σ του ΤΕΙ Αθήνας με το 70% στην Πανσπουδαστική!
Παρόλα αυτά, χάθηκε μια μάχη, αλλά συνεχίζεται ο πόλεμος. Τα αποτελέσματα αναλυτικά >> εδώ !

Αγαπητοί "Παναθηναϊκοί", τα μάθατε τα νέα??? Ο μίστερ MIG Βγενόπουλος δήλωσε "πείτε μου για κάτι σοβαρό, ο Παναθηναϊκός είναι το χόμπι μου"!! Θυμάστε τα περυσινά?? Με τις υγείες σας τώρα!! Είναι τέτοια η κυνικότητα αυτού του καπιταλιστή (διαχειριστή του καπιταλισμού καλύτερα), που όποιος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, είναι τουλάχιστον αφελής! Ξυπνήστε έστω τώρα! Κάλλιο αργά παρά αργότερα...

...Δε μας χέζεις ρε Πάγκαλε!!

4 σχόλια:

Yannis Theocharis είπε...

rizobreaker ρίξε αν θες μια ματιά κι εδώ

Unknown είπε...

Αγαπητέ Rizobreaker η ΠΚΣ είναι μια απο τις πιο ιστορικές παρατάξεις με αγώνες και όχι για παρτάκια στην μύκονο και σε μπουζούκια.
Τα πανεπιστήμια έχουν γεμίσει παιδάκια που πάνε για την πλάκα τους(κάποτε ήμουν και εγώ στην ΔΑΠ), όμως ευτυχώς κατάλαβα το τι έπαιζε και έφυγα.
Το ζήτημα είναι τα 2 μεγάλα κόμματα ΠΑ.ΣΟΚ και ΝΔ να πάρουν στις 7 Ιουνίου το μήνυμα δυσσαρέσκιας του λαού.
Ρίξε μια ματιά στο τελευταίο μου post για τους λεγόμενους πράσινους-οικολόγους...
http://topaiditisplateias.blogspot.com/2009/05/m.html
Σε παρακαλώ αν θέλεις κάνε και ένα σχολιασμό...γιατί δέχομαι επιθέσεις απο Οικολόγους...

Ανώνυμος είπε...

Είναι σωστό να προβληματιζόμαστε ...
Έτσι πρέπει !

Μου άρεσε το ... τέλος !

Ανώνυμος είπε...

"'Εγραψε" το ....τέλος! Ίσως πρέπει να αντικαταστήσει το προηγούμενο, που είναι και ανεπίκαιρο...