26/2/09

Και στο Βιγιαρεάλ

Ο ευρωπαίος Παναθηναϊκός, έδειξε για άλλη μια φορά το βάρος της φανέλας του. Τα κίτρινα υποβρύχια της Βιγιαρεάλ "βούλιαξαν". Αν και ο Παναθηναϊκός αρχικά (πρώτο ημίχρονο) ήταν καθαρή καταστροφή του ποδοσφαίρου (με την έννοια ότι είχε εντελώς αμυντικό προσανατολισμό), κράτησε αξιοπρεπώς, πετυχαίνοντας και γκολ το οποίο δε μέτρησε! Η ευθύνη σε αυτή τη φάση ήταν του επόπτη, ο οποίος μάλλον δεν πήγε μέχρι την τελική γραμμή επειδή θεώρησε ότι ο τερματοφύλακας θα έπιανε εύκολα τη μπάλα... Το εκπληκτικό γκολ του Καραγκούνη έδωσε επιπλέον ώθηση στην ομάδα, που στη συνέχεια, με την πανέμορφη τρίπλα του Μάντζιου και το σουτ του, που απέκρουσε ο γκολκίπερ, θα μπορούσε να κάνει το 0-2 και να καθαρίσει την πρόκριση... Δυστυχώς όμως, αντ' αυτού, σε μια φάση στην οποία έγινε επιθετικό φάουλ στον Πολωνό Βαρβίζνιακ (Γιακούμπ), σφυρίχτηκε πέναλτι για τους Ισπανούς. Προσωπικά δεν είδα επαφή, αλλά καθαρή βουτιά του Πιρές... Τελικό σκορ 1-1 και μια πικρία... Στο ΟΑΚΑ θα είναι δύσκολα, αλλά ελπίζουμε να δούμε την ομάδα να προκρίνεται στους 8...
Πολύ καλός ο Γκαλίνοβιτς (αν και στο πέναλτι ψάρωσε εύκολα), ο Βύντρα, ο Σαριέγκι και ο Γιακούμπ. Επίσης πολύ καλοί οι Καραγκούνης, Μάντζιος, Σιμάο, και λιγότερο καλοί οι Ζιλμπέρτο και Νίλσον (ανέβηκαν αρκετά στο 2ο ημίχρονο), και μέτριοι έως κακοί οι Σπυρόπουλος και Γκούμας.
Ο διαιτητής αυτός λέει ήταν που διαιτήτευσε τον αγώνα Γιουβέντους-Ολυμπιακός 7-0! Πάντως πολύ "παραγκέ" ήταν η διαιτησία του χτες... Κατοχή μπάλας 65-35, έτσι έπαιξε κι αυτός...

3 σχόλια:

gatti είπε...

Μας έσφαξε το κοράκι Rizo μου. Η γαυροπαράγκα πέρασε τα σύνορα.

Το αποτέλεσμα μια χαρά ήταν το ματσάκι πάλι όχι. Δεν ήμασταν καλοί και στο πρώτο μέρος τη γλιτώσαμε φτηνά. Στην επανάληψη όμως το ισορροπήσαμε το παιχνίδι κι αν δεν έδινε το πέναλτι ο παλιο cuervo θα φεύγαμε με νίκη.

ΥΓ. Ελα, κακίες που ψάρωσε ο Σούπερ Μάριο! :PP

Rizobreaker είπε...

Τι να πούμε βρε Gatti... Πολύ κακή η διαιτησία, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα...
Τα δύσκολα πέρασαν, τα πιο δύσκολα έρχονται!!

Ανώνυμος είπε...

Σε παραδέχομαι γιατί αναγνωρίζεις αυτό που πάντα ήταν ο Παναθηναικός σύντροφε Rizo: Καταστροφή του ποδοσφαίρου. Και μη μου πεις ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα διότι οι η ιδεολογία μας κάθε άλλο παρά πιστεύει κάτι τέτοιο. Που ήταν ομως η ομαδάρα στο ματς με τα Σερρας. Πουθενά. Διότι κάθε φορά που χρειάζεται να "φτάξει" παιχνίδι πνίγεται σε μια κουταλιά ΄νερό. Όχι ότι εμείς πάμε καλύτερα αυτήν την περίοδο. Σακιά πατάτες είμαστε. Αλλά τουλάχιστον παίξαμε και για ένα εξάμηνο μπαλίτσα σε ελλάδα και ευρώπη που τη χάρηκε όλος ο κόσμος. ΚΑτά τα άλλα πως τα πάς? χαίρομαι πάντα να νμπαίνω στο μπλογκ σου, χώρος σωστού προβληματισμού και ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Σύντροφε γερά, κράτα ψηλά τη σημαία του αγώνα.

Κόκκινος Γαύρος