10/9/08

Marfin Green ...what??

Πριν μερικούς μήνες, οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό ήταν ραγδαίες. Του Τζίγκερ του έρχονταν από παντού, ο Βγενό ήθελε απλά να βοηθήσει την ομάδα ως αγνός φίλαθλος (μπουχαχα) και οι δυο κοντοί ήθελαν να ψηλώσουν με την είσοδο τους στην ΠΑΕ.
Μετά από μερικούς μήνες, η κατάσταση έχει ως εξής: Ο Τζίγκερ έδωσε στους άλλους λίγο από το γλυφιτζούρι να γλύψουν για να μην παραπονιούνται και τίποτα δεν έχει αλλάξει τραγικά, εκτός από κάτι. Τι είναι αυτό το κάτι? Μα το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Οι εργασίες άρχισαν κτλ κτλ... Αλλού είναι το θέμα όμως! Η ονομασία του γηπέδου! Εκεί είναι το χοντρό χρήμα, καθότι όποιος πετύχει ονομασία συμφερόντων του, θα έχει πολλαπλάσια κέρδη από τις διαφημίσεις κτλ...
Ο αγνός λοιπόν οπαδός του Παναθηναϊκού κύριος Βγενό, θέλει να ονομάσει το νέο γήπεδο "Marfin Green Arena"!!!!!
Ναι ναι... Καλά διαβάζετε!!
Όλοι αυτοί οι υποστηρικτές της αγνότητας του Βγενό, ας βγουν να μιλήσουν τώρα, που αποδείχθηκε περίτρανα, ότι η αγνότητα του κυρίου Βγενό είχε συγκεκριμένο στόχο. Στην ουσία ο στόχος ήταν το φιλέτο που ακούει στο όνομα "Βοτανικός". Και βέβαια εγώ δεν πέφτω από τα σύννεφα... Ίσα ίσα, το αντίθετο θα έλεγα... Αλλά οι "ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί"? Αλήθεια, πόσο ανεξάρτητοι είναι??
Περαστικά σας μάγκες...

ΥΓ: Ελπίζω, οι πραγματικά αγνοί οπαδοί του Παναθηναϊκού να ξυπνήσουν και να μην ανεχτούν αυτή την τραγική για την ιστορία της ομάδας εξέλιξη...

15 σχόλια:

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Ωχ! Άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Λες να ζηλέψει ο Socrates και να μας βαφτίσει το Καραϊσκάκη Intracom Arena;
Τους χορηγούς μου μέσα.

Καλά ξεμπερδέματα και στους δυο μας με τους π@#στ&δ^$ που μπλέξαμε.

ΥΓ: Δε ψηφίζω γιατί οι προκαθορισμένες απαντήσεις δε με καλύπτουν. Εγώ θα παω Φεστιβάλ γιατί "έχει τα καλύτερα σουβλάκια" :)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Α εμείς εδώ δεν έχουμε τέτοια προβλήματα..Μέχρι εκεί δεν έχουμε πέσει!

Rizobreaker είπε...

@ αμετανόητος:

Ααα δεν ξέρω για τον Σώκρατες, πάντως ο μίστερ Μπαινοβγαίνω το βάφτισε ήδη...

ΥΓ: Όντως τα ξέχασα τα σουβλάκια!! Κι έχω ψήσει και τόσα!!! :ppp


@ παρτιζάνα:

Εσείς εκεί έχετε Ρέμο και Μάκη, Ζαγοράκη και Βρύζα, (φτου) Σκόρδα... Είστε σε άλλο επίπεδο! Πολύ ανώτερο!!! :pp

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάχτε να δείτε που ολυμπιακοί-Παναθηναικοί που δεν μας αρέσει η κατάσταση με τις προεδράδες που έχουμε, θα ενωθούμε να κάνουμε τον Πρασινοκοκκινιακο ή Κοκκινοπρασινιακό, ομάδα λαικής βάσης με γήπεδο στο Αιγάλεω και παίχτες τα νέα ταλέντα που τώρα χαραμίζονται στην Δ εθνική!!! Εμ, χίλιες φορές προτιμότερο παρά να γίνουμε "η Τσέλσι των Αμπράμοβιτς"

Unknown είπε...

Ρε ξυπνάτε δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι οπαδός καμιάς ομάδας. Δεν έχεις κανένα κέρδος! Άλλοι κερδίζουν. (από Έλληνα που ξέρει ελληνικά δεν θα δεχθώ να ακούσω το "είμαι φίλαθλος του ΒΑΛΕ_ΤΗΝ_ΟΜΑΔΑ_ΣΟΥ" γιατί ο φίλαθλος παρακολουθεί το άθλημα και δεν χρειάζεται να υποστηρίζει μια ομάδα! Άρα θεωρώ ανούσια οποιαδήποτε ενασχόληση με το τι θα κάνει ο ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι αυτό. Επίσης, είναι πλέον σκέτο θέαμα, μία απίστευτα μεγάλη επιχείρηση και τα ρέστα. Αλλιώς, πώς μπήκαν Αμερικάνοι και Άραβες φραγκάτοι στο κόλπο; Πάρε την Αγγλία, η οποία είναι πάντα μπροστά σε αυτά. Και ο Βγενό τυχαίο είναι πως έχει σχέση με Άραβες;
Όπως έγραψε και ο Αμετανόητος, "Καλά ξεμπερδέματα και στους δυο μας με τους π@#στ&δ^$ που μπλέξαμε" και μάλιστα όχι μόνο οι δύο, αλλά και όλοι οι άλλοι (γιατί;το Skoda Ξάνθη ή το Chipita Πανιώνιος είναι καλύτερο;)

Rizobreaker είπε...

@ latinistria:

"Ομάδα λαϊκής βάσης"!! Έγραψες!! Γι' αυτό δεν παλεύουμε βρε Μαράκι?? Για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα. Δε μπορείς στο υπάρχον σύστημα να αλλάξεις το ποδόσφαιρο... Μπορείς να κάνεις μόνο ελάχιστες πράξεις προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όχι ριζική αλλαγή!!

Rizobreaker είπε...

@ karpidis:

Φίλε Καρπίδη, διαφωνώ κάθετα! Γιατί δεν υπάρχει λόγος να είσαι οπαδός μιας ομάδας? Όποια κι αν είναι αυτή... Επειδή έχουν φτάσει τον αθλητισμό σε αυτό το χάλι, πρέπει εμείς να σταματήσουμε να ασχολούμαστε?
Συμφωνώ σε αυτό που λες για τη λέξη "φίλαθλος" και μάλιστα ήθελα να κάνω ξεχωριστό ποστ για τη διαφορά της από τη λέξη "οπαδός". Εγώ προσωπικά είμαι φίλαθλος του ποδοσφαίρου (και άλλων αθλημάτων) και οπαδός του Παναθηναϊκού.

Rizobreaker είπε...

@ ερυθρός:

Σ/φε σωστές οι παρατηρήσεις σου για τη Σκόντα Ξάνθη κτλ, αλλά αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα. Επειδή οι οπαδοί μιας μεσαίας ομάδας όπως η Ξάνθη (δεν το λέω με κακή έννοια), ανέχονται αυτό το πράγμα, δε σημαίνει ότι πρέπει κι εμείς να το δεχτούμε. Σκέψου δηλαδή οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα να δέχονταν αδιαμαρτύρητα την είσοδο χορηγού στη φανέλα... Αυτό είναι κατάντημα!!

gatti είπε...

Δεν είναι σίγουρο ότι θα ονομαστεί έτσι το γήπεδο. Ηδη υπάρχουν αντιδράσεις από τους άλλους μετόχους.

Πάντως, αυτά τα πράγματα δυστυχώς θα συμβαίνουν από την στιγμή που και το ποδόσφαιρο είναι μάρκετινγκ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέω ότι είναι σωστό, ούτε ότι πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟ (και κάθε ομάδας) να το δεχτεί. Λέω μόνο ότι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα περιθώρια είναι δεδομένα. Χρειάζεται να παλέψουμε για την δημιουργία αθλητισμού. Τώρα, από ό,τι κατάλαβα, το κόλπο είναι ότι η marfin δίνει τα φράγκα για το γήπεδο, η ΠΑΕ δεν μπορεί να το κάνει (θέλει κάπου 20-21 μύρια ευρά) και θα πούνε: αν δώσουμε λεφτά για το γήπεδο, δεν θα έχουμε για μεταγραφές. Έτσι θα περάσει τελικά το όνομα. ΕΚΤΟΣ και υπάρξει μεγάλη αντίδραση μέσα στο γήπεδο (πανό κτλ). Αλλά η λύση βρίσκεται μόνο στην καταστροφή του επαγγελματισμού στο ποδόσφαιρο, σε κάθε άθλημα.Άλλωστε, ο ΠΑΟ πήγε Γουέμπλεϋ με επιστήμονες και εργαζόμενους.

Rizobreaker είπε...

@ gatti:

Ναι ήδη άρχισαν τα όργανα. Ο Παύλος λέει θέλει ΚΑΙ τη λέξη Παναθηναϊκός! Χαχα... Δε μας είπε πως τη θέλει ο Παναθηναϊκάρας!! Μήπως "Παναθηναϊκός Βιοφάρμ"...
Gatti το ποδόσφαιρο είναι μέρος της κοινωνίας, όπως το ξέρεις πολύ καλά για να αλλάξει ένας μέρος πρέπει να αλλάξει και το όλον...


@ ερυθρός:

Σ/φε εννοείται ότι συμφωνούμε.

Ανώνυμος είπε...

Και για να κάνω και λίγο χιούμορ αγαπητέ σύντροφέ μου Rizobreaker, όπως και να το πείτε το γήπεδο, ο Ολυμπιακός μετά το πρώτο μας ματσάκι εκεί θα το μετονομάσει στα σίγουρα σε "Πράσινο Χάνι της Γραβιάς". Πάντως η δικιά μου πρόταση είναι να το ονομάσετε "Here Red Wins Always"

Κόκκινος και Γαύρος
ΥΓ. Πάντα με σεβασμό και αγάπη στον δημιουργό αυτής της ενδιαφέρουσας και ηρωικής ιστοσελίδας και προς όλους τους συμμετέχοντες που μπορούν να εκφράζουν την άποψη τους μακριά από βρισιές και πικρόχολα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

-ριζομπρεικερ, εισαι ...βαρδινογιαννικος ή μου φαινεται? :)

- Καρπιδη, στον καπιταλισμο ζουμε. Δεν μπορεις να παιξεις ...μπασκετ με κανονες ...ποδοσφαιρου! Δηλαδη εσυ σαν αριστερος δεν πηγες ποτε στα παραλιακα κλαμπ που ειναι ολα παρανομα? Δεν πινεις κοκα-κολα? κτλ κτλ κτλ

Ανώνυμος είπε...

http://rfu.blogspot.com/2008/04/13042008.html