24/9/08

Περί εγκλήματος, σκανδάλου και ηθικής...

Όπως με πληροφόρησε ένα πουλάκι (θα σας γελάσω αν είναι το ίδιο με την προηγούμενη φορά), σήμερα επισκέφθηκε την Εθνική Ασφαλιστική, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τους Γιάννη Ραγκούση, Λούκα Κατσέλη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Χρήστο Πρωτόπαππα, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου...

Ο Ραγκούσης στην ομιλία του προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, αφού κόντεψε να βάλει τα κλάμματα για να πείσει για την ειλικρινή αλληλεγγύη του ΠΑΣΟΚ (και όχι για εκμετάλλευση συνθηκών όπως είπε) όσον αφορά τον αγώνα τους, χαρακτήρισε έγκλημα την επικείμενη πώληση!

Η Κατσέλη προχώρησε πιο βαθιά και την χαρακτήρισε σκάνδαλο, "όμοιο με αυτό του Βατοπεδίου", όπως χαρακτηριστικά είπε!

Να θυμήσω εγώ στην κυρία Κατσέλη, ότι "τα του Βατοπεδίου" άρχισαν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ?? Επίσης να της θυμήσω ότι αυτά που αναγράφονταν στη διακήρυξη ίδρυσης του κόμματος της περί πλήρους διαχωρισμού Κράτους-Εκλησίας, πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, μόλις το ΠΑΣΟΚ ανήλθε στην εξουσία??

Στο σπίτι του κρεμασμένου, ας μη μιλάνε για σχοινί!

Λέτε να τους κάτσουν βαριά?? Μπα... Εδώ δεν κάθονται βαριά σε μας τα τόσα ψέμματα που μας αραδιάζουν!! Θα τους λυπηθούμε?? Ξυπνάτε...

* * * * *

Ακούγονται πολλά το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τις υποθέσεις Βουλγαράκη και άλλες παρόμοιες, για "ηθική"!
Αναρωτιέμαι, πως γίνεται να υπάρξει "ηθική", σε ένα άκρως ανήθικο σύστημα??
Απλούστατο!! ...δεν γίνεται!!
Όλο αυτό περί ηθικής στον καπιταλισμό, μοιάζει με ανέκδοτο και μάλιστα κακής ποιότητας... Ούτε καν μπλακ χιούμορ αδέρφια...

5 σχόλια:

xaroylita είπε...

Αγαπητέ rizobreaker! Για άλλη μια φορά έχεις δίκιο... Τί να πώ..Έύγε για την αναρτησούλα..Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βάζελε Rizobraker, έτσι έχουν τα πράγματα. Πάνω απ'τον πεθαμένο όλοι κλαίνε!. Το ζήτημα είναι ποιος έκανε κάτι για να μην χάσουμε τον μακαρίτη.

Κόκκινος Γαύρος.

Rizobreaker είπε...

@ χαρουλίτα:

Το θέμα δεν είναι ότι έχω δίκιο εγώ, αλλά το ότι πρέπει ο λαός να ξυπνήσει επειδή αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει! Ανατρέπεται μόνο!!


@ κόκκινος γαύρος:

Νομίζω ότι είναι γνωστό ποιος έκανε, κάνει και θα κάνει κάτι... Το ΚΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Rizobraker, οι ΠΑΣΟΚοι, αλλά και γενικά οι αστοί, δε λένε ακριβώς ψέματα. Ανάμεσα στις γραμμές λένε την αλήθεια. Απλώς ποντάρουν στην πνευματική τεμπελιά του κόσμου. Και την πνευματική αυτή τεμπελιά την καλλιεργούν από την παιδική ηλικία με χίλιους δυο τρόπους. Για αυτό και μεις δεν αρκεί να αποκαλύπτουμε στον κόσμο την αλήθεια. Πρέπει να του δείξουμε τη διέξοδο για να αντιμετωπίσει νικηφόρα την αστική εκστρατεία αποβλάκωσης. Και ειδικά η εργατική τάξη, που είναι η πρωτοπορία, να αποκτήσει συνείδηση της αποστολής της.

Rizobreaker είπε...

@ koukou:

Αυτή είναι η αποστολή μας σ/φε! Να ξυπνήσουμε την κοιμώμενη εργατική τάξη! Νομίζω ότι είναι κοντά η στιγμή... Και τότε να βρουν (οι αστοί και τα τσιράκια τους) μέρος να κρυφτούν, για να γλυτώσουν από τη συσσωρευμένη οργή της!!