6/12/07

Λόγια του Αέρα * Επεισόδιο 9

Θέματα:
  • Αλλαγή εισαγωγής λόγω βαρεμάρας
  • Πασοκικά νέα
  • Αλ Τσαντίρι και τα μυαλά στα κάγκελα!
  • Ράδιο Γκράνμα ημέρα πρώτη!
  • Μια νέα ιδέα που ξεκίνησε από τη Lianne, το Greek Bloggers Book!
  • Παναθηναϊκά νέα και άλλα σχόλια...
  • 17 χρόνια από το θάνατο του Παύλου Σιδηρόπουλου! Ένα μίνι αφιέρωμα εδώ!

Μουσική:
  • Boney M - Daddy Cool
  • Νησιώτης αοιδός - Για να μη σβήσει τ' όνομα!!
  • MC Solar - Hasta la Vista
  • The Verve - The drugs don't work



powered by ODEO

Επίσης μπορείτε να το ακούσετε και από εδώ ή να το πάρετε μαζί σας πατώντας εδώ!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ για τη διαφήμιση. ;) Μεγάλη μπάντα η Mc Solar και τρομερός ο Claude M'Barali. Ωραίο το επεισόδιο

Ανώνυμος είπε...

polu kalo!alla 8a htan kalutero an eleges kati kai gia thn AEK!!!!:)!

αριστερό εξτρέμ είπε...

Η προσωπική μου άποψη για τον Λαζόπουλο δεν είναι θετική. Στο πρόσφατο επεισόδιο της Τρίτης είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το ΚΚΕ (συνολικά για την αριστερά μίλησε) δεν έχει πρόταση για το ασφαλιστικό. Ε όχι ρε φίλε δεν το δέχομαι! Πες απλά ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ ΚΚΕ. Κατά τ'άλλα τον παρακολουθώ γιατί έχει γέλιο, πρόσεξε όμως, αυτήν την περίοδο.

αριστερό εξτρέμ είπε...

Αλλά είμαι γαϊδούρι γιατί δε σε συνεχάρην για την εκπομπή. Το κάνω τώρα με χαρά!

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΣΕΕ μου «ΥΠΕΞΑΙΡΕΙ»ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΑΣ Η ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ BLOG TOY AΠΟΛΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ http://apasxolisi.wordpress.com Με τον πιο ωμό , κανιβαλικό παράνομο καταχρηστικό ΤΡΟΠΟ καταστρατηγώντας τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ –ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ 2004 ΝΥΧΤΑ , ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ , ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ -ΝΑ «ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ» ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟ ΑΝΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 100.000 ΕΥΡΩ -ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ -ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ …. -ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΑ … ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ..ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ… ΒΑΛΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ … -ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ…συνεχίζω των αγώνα δικαστικά – ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΜΕ προσφυγή στο εφετείο … ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ «ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ» --- ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ …ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ --- Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΑΝ---- ΕΛΕΩ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ … ΚΑΝΟΝΩΝ …ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ! ΒΕΒΑΙΑ Η ΨΕΥΤΟ ΑΝΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ … ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !

Rizobreaker είπε...

@ compasso:
Ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο!
Και μην ευχαριστείς! Ανέφερα το ποντκαστ σου γιατί μου άρεσε πάρα πολύ!!! :-)

@ e!eni:
Ευχαριστώ! Θα πω στο επόμενο... ;-)

Rizobreaker είπε...

@ αριστερό εξτρέμ:
Για να μην παρεξηγηθεί η γνώμη μου, συμφωνώ απολύτως μαζί σου σε αυτό που λες για το ασφαλιστικό! Κι εγώ όταν το είπε ένοιωσα κάπως... Ήταν λάθος! Αλλά πέρα απ' τα μικρά λάθη που κάνει, συνολικά έχω θετική άποψη!
Ευχαριστώ και για την παρατήρηση και για τα συγχαρητήρια! :-)

Μαίρη είπε...

Με άρεσε με τις μπάντες :P

Ο λάκης με αρέσει αλλά καμιά φορά μπερδεύει πολύ τις σκέψεις του και δεν ξέρει τι θέλει ....μου θυμίζει τον απλό αστό ψηφοφόρο με τη διαφορά ότι έχει πάρα πολύ χιούμορ

Μαίρη είπε...

A! και κάτι ακόμα για τον Π. Σιδηρόπουλο αν και μου αρέσουν τα τραγούδια του


Τα μηνύματα που πέρασε με τη ζωή του και τα τραγούδια του ήταν απαράδεκτα πρότυπα για τη νεολαία, το μόνο που είχαν να δείξουν ήταν απογοήτευση και μηδενισμός...

Rizobreaker είπε...

@ μαίρη:

Συμφωνώ σ' αυτά που παρατηρείς και για τον Λαζόπουλο και για τον Σιδηρόπουλο!