17/3/13

Κρυφοφασίστες


Δε χρειάζεται να τρελαινόμαστε με το χτεσινό γεγονός του ναζιστικού χαιρετισμού του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κατίδη στον αγώνα με τη Βέροια. Κι αυτό γιατί, όλοι οι ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΕΣ της Ελλάδας, που δυστυχώς κάθε σπίτι έχει και έναν, ακριβώς έτσι λειτουργούν! Κάνουν ό,τι κάνουν και μετά δικαιολογούνται ρίχνοντάς τα στην υποτιθέμενη άγνοιά τους! Στη ζωή όμως κάθε πράξη έχει συνέπειες! Και πρέπει ο πράττων να έχει τα κότσια να τις υφίσταται!

ΥΓ1: Στη φωτό δε ξέρω τι είναι πιο τραγικό από τον ίδιο τον Κατίδη! Ο άνθρωπος δεξιά με τη μαύρη φόρμα που τον κοιτάει ανέκφραστος? Ο άνθρωπος με τη μπλε φόρμα που τον κοιτάει με σηκωμένη τη σφιγμένη γροθιά (χαιρετώντας με "αριστερό" τρόπο θα έλεγα)? Ή, τέλος, ο άνθρωπος με τα μαύρα, από τα αριστερά, που απεγνωσμένα προσπαθεί να κατεβάσει το ναζιστικά υψωμένο χέρι του Κατίδη?

ΥΓ2: Σε καμία περίπτωση δε θεωρώ άστοχη τη δήλωση του προπονητή της ΑΕΚ Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος δήλωσε ότι πιθανόν ο Κατίδης δεν ήξερε τι έκανε. Ο Λίνεν είναι από τους λίγους ανθρώπους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που δεν έχει να αποδείξει τίποτα όσον αφορά το ήθος του. Όσοι ξέρουν τον τραυματισμό που υπέστη ως ποδοσφαιριστής σε αγώνα με αντίπαλο ομάδα που κοούτσαρε ο "ήρωας" (για τους κρυφοφασίστες Έλληνες) Ότο Ρεχάγκελ, θα καταλάβουν τι εννοώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: