3/10/09

...αύριο απάντηση με δαγκωτό!


Έφτασε η ώρα... Αύριο, όλοι στις κάλπες!

Δίνουμε την απάντηση με KKE δαγκωτό,
για να είναι η ελπίδα εδώ!


Γιατί σίγουρα, με KKE δυνατό,
η ελπίδα θα είναι εδώ!


φωτό by kaltsovrako

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Απροκάλυπτα σου παίρνουν πίσω όσα σου ανήκουν. Δεν αρκεί να το διαπιστώνεις και να αγανακτείς, μοιρολατρικά. Φόβισέ τους εσύ. Αντιστάσου στην κοροϊδία και την απομόνωση. Δείξε τη δύναμή σου. Δώσε δύναμη στο ΚΚΕ.»
ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ

Χρυσα Χατζηβασιλειου είπε...

@Rizobraeker (ελληνιστί Ριζοσπάστης), σε σένα και στους αναφερόμενους στο σχόλιό σου αφιερώνω το παρακάτω, που δημοσιεύτηκε στην Αυγή στις 24.9.09:
Η Μαρία Καραγιώργη σύζυγος του Κώστα Καραγιώργη (Γυφτοδήμου), διευθυντή του Ριζοσπάστη κατά τα χρόνια του εμφυλίου, αγρίως εξοντωμένου από το σταλινίσκο Ζαχαριάδη, έστειλε στον Αλέξη Τσίπρα το παρακάτω γράμμα:
«Αλέξη,
Επιτέλους η νέα γενιά μπαίνει στο προσκήνιο και δείχνει στα εγγόνια και στα δισέγγονά μας το δρόμο της καινούριας ζωής. Ελπίζω να είναι και άλλοι στην ηλικία μου που νιώθουν την ανάγκη να μεταλαμπαδευτεί όλη ή εμπειρία των περασμένων γενεών και για τις επιτυχίες της και για τα λάθη της και τις αποτυχίες της. Ένα τραγούδι που λέγαμε τότε ήταν : Η νέα γενιά περνάει, προστάζει, εμπρός ανθίζουν οι βλαστοί…
Αυτό ισχύει για πάντα και περισσότερο για σήμερα…..
Μαρία Καραγιώργη
Τέως βουλευτής (ΕΔΑ)

Rizobreaker είπε...

@ Χρύσα:

Επιμένετε να γράφετε άσχετα σχόλια που καμία σχέση δεν έχουν με το θέμα των ποστ μου.
Τόσο "αριστεροί" και "δημοκράτες" είστε, που δε μπορείτε να σεβαστείτε την αυτονόητη επιθυμία μου, να μην το κάνετε?
Είναι η δεύτερη φορά.
Στην τρίτη καίγεστε...

Ανώνυμος είπε...

Άλλος λόγος λοιπόν Ρ. για να είναι … πολύ δαγκωτό …

Ανώνυμος είπε...

Δαγκωτό οπωσδήποτε….
Λειτουργεί και ως φάρμακο για τις εμμονές (τους)!

Ανώνυμος είπε...

Ο πατέρας μου λέει ότι θα βάλει διπλή ποσότητα στερεωτικής κρέμας στη οδοντοστοιχία του αύριο.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσένα τι σε πείραξε η κυρία Χρύσα Rizobreaker; Την προεκλογική καμπάνια του προέδρου Τσίπρα κάνει. Φοβάσαι μη συν-κυβερνήσουν «τα άλαλα και τα μπάλαλα» ε;

Ανώνυμος είπε...

Δαγκωτο! Διοτι αν ειναι να το κάνεις «Καντο Σωστα»………

ΜΕΙΡΑΞ

Χρυσα Χατζηβασιλειου είπε...

@Rizobraeker,
σε ευχαριστώ που επιβεβαιωνεις αυτό που είπα, οτι δηλ σε ορισμένα blogs του ΚΚΕ επικρέμεται η δαμόκλειος σπάθη της λογοκρισίας (τι σημαίνει το "στην τρίτη καίγεστε";).
πάντως δεν ξέρω αν εσείς την πολυφωνία την λέτε άλαλα μπάλαλα, το κόμμα σας πάντος ούτε απο πολυφωνία ξέρει, ούτε από διάλογο, ούτε από δημοκρατία, και ευτυχώς που δε γίνεστε κυβέρνηση, γιατί θα ξαναανοίγατε τα ξερονήσια. (για τους δεξιούς και τους πασόκους, γιατι για τους αριστερούς θα προτιμούσατε το εκτελεστικό απόσπασμα).

Ανώνυμος είπε...

Δεν εννοούμε την πολυφωνία με το «άλαλα μπάλαλα» ---αλλά το εμφυλιοπολεμικό σας ντελίριο. Αν ξέρατε πόση ζημιά κάνετε στο κόμμα σας μ΄ αυτά…. Λες και έχετε κάνει «εισοδισμό» στο Σύριζα από Λάος μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ διαφωνώ απολύτως με τον Rizobreaker τρομάρα του! Να μας ερχόσαστε να τα λέμε πιο συχνά!

Dr Low είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Χρυσα Χατζηβασιλειου είπε...

Η ευκαιρία σας να μας εξαφανίσετε λυπάμαι αλλά χάθηκε ανεπιστρεπτί. Είναι καιρός να σκεφτείτε με σύνεση ότι ο μοναχικός σας δρόμος είναι χωρίς προοπτική. Ούτε μας αγαπάτε ούτε σας αγαπάμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά η κοινή μας δράση δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μονόδρομος. (και εμείς όπως και εσείς θα προτιμούσαμε να υπήρχαμε μόνο εμείς, αλλά εμείς βλέπουμε την πραγματικότητα). Ο αριστερός κόσμος διψάει για προοπτική αλλαγής του σκηνικού, δεν αντέχει άλλη πείνα και αυτό μόνο με την κοινή δράση της αριστεράς μπορεί να γίνει. Σταματήστε να απογοητεύετε την αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

Τί να σας εξαφανίσουν ρε Χρύσα; Εσείς πριν λίγο καιρό πιάνατε 30% και μοιράζατε υπουργεία. Οι κκε σας φταίνε για τα χάλια σας; Αυτοί τουλάχιστον κράτησαν τη δύναμη τους. Όπως έδιξαν τα κουκιά εσείς απογοητεύσατε τον κόσμο σας. Το γιατί ψάξτε να το βρείτε. Έχετε πάρει σβάρνα τα μπλογκς και λέτε, λέτε...τί λέτε δεν ξέρετε. Και όπως είπα και στον αστυανακτα τώρα γυρνάτε και απλώνετε χερι στο κκε. Εκεί που φτύνατε (γιατί φτύσατε και πολύ μάλιστα) τώρα γλύφετε. Φοβάμαι μη σας γίνει συνήθεια και απο την απελπισία σας πάτε και προς λαος μεριά.

(ούτε κκε ψήφισα σε αυτές τις εκλογές αλλά την επόμενη φορά θα το κάνω...όλος αυτός ο πόλεμος που του κάνετε του φέρνει κόσμο...για σκεφτείτε το!)

Νικος

elf είπε...

Καλέ μου rizobreaker, στείλε μου σε παρακαλώ ένα μέηλ στο elfeleni@gmail.com. ώστε να έχω το μέηλ σου.
Δεν μπορώ να σου στείλω στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δίνεις και θέλω να σε ρωτήσω κάτι!

Rizobreaker είπε...

@ χρύσα:

Αν εσύ δε μπορείς να καταλάβεις απλά ελληνικά, είναι δικό σου πρόβλημα, και όχι δικό μου.
Αλλά μάλλον τεχνηέντως βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα... Το 'χετε αυτό!
Προσωπικά λυπάμαι για λογαριασμό σας!
Και λυπάμαι γιατί γνωρίζω παιδιά που χαραμίζονται στη νεολαία ΣΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

@νίκος

Δηλαδή άλλο «Χρύσα», άλλο «αστυάνακτας»; Μπααααααααα!

Χρυσα Χατζηβασιλειου είπε...

@Νίκο,
Ασφαλώς και να ψηφίσεις ΚΚΕ την άλλη φορά. Ταιριαζει με το μίσος σου. Εμείς γλείφουμε το ΚΚΕ; Γιατί; Έχουμε τίποτα να κερδίσουμε; Τώρα ποιος απογοήτευσε είναι άλλη κουβέντα. Μήπως το ΚΚΕ έπεσε; Τόσος κόπος, τόσο τρέξιμο, τόσες ελπίδες και αποτέλεσμα αρνητικό; Εμείς με τόσα εσωκομματικά προβλήματα και πάλι πέσαμε λιγότερο από το ΚΚΕ. Δεν είπα ότι φταίει το ΚΚΕ για τα δικά μας, είπα ότι εμεις υπαρχουμε γιατί είμαστε ιστορική αναγκαιότητα και τώρα αποδείχτηκε αυτό. Με τόσα δικά μας προβλήματα και το ΚΚΕ δε μας πήρε ψήφο.
Λυπάμαι για το μίσος και το φανατισμό σας, αλλά οι ψηφοφόροι δεν το επικροτούν.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσα εισαι εντελως αλλου. Παντου εχθρους βλεπεται. Τι δεν καταλαβες απο οσα ειπα και τα μετεφρασες σε μίσος?
Μπραβο κοπελα μου! Συνεχιστε ετσι. Οταν θα μεινετε εκτος βουλης μη τα ριξετε στο κκε. Τη συμπεριφορα σας κοιταξτε. Στις ευρωεκλογες σας ψηφισα αλλα με αυτα που σας βλεπω να κανετε σε blog και μη εφτασα να πω...ας μου κοβοταν το χερι καλυτερα.

Νικος

Ανώνυμος είπε...

@Χρύσα

Προλάβατε σήμερα κιόλας να εξαγριώσετε αρκετούς δικούς σας.

αστυάνακτας είπε...

@Κοψοχέρι Νίκο
Διάβασε την απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ....πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει! ...α ναι κι το ΛΑΟΣ (μαζί τα βάζει έτσι ανερυθρίαστα) Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΥΓ: και σ΄αυτές τις εκλογές δυστυχώς για το ΚΚΕ δε διαλυθήκαμε....
και σ΄αυτές τις εκλογές περιμενε το ΚΚΕ το ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και εκεί διαψεύστηκε....

Περιμένω εξελίξεις στο ΚΚΕ....να μου το θυμηθείτε!

Χρυσα Χατζηβασιλειου είπε...

@Νικο
αυτή την ανοησία για το άλλο Χρύσα άλλο αστυάνακτας τώρα την πρόσεξα. για να το λές όμως μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. όλοι αυτοί οι ανώνυμοι είστε ο ίδιος άνθρωπος; δεν ξαναασχολούμε με κανένα blog του ΚΚΕ. Ακόμη και στο e-girl που γράφει η κόρη μου έχουν περισσότερη σοβαρότητα.

Ανώνυμος είπε...

η ρήση "Ούτε μας αγαπάτε ούτε σας αγαπάμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά η κοινή μας δράση δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μονόδρομος. (και εμείς όπως και εσείς θα προτιμούσαμε να υπήρχαμε μόνο εμείς, αλλά εμείς βλέπουμε την πραγματικότητα)" είναι απολύτως αληθινή και δείχνει ότι το Κ.Κ.Ε. έχει απόλυτο δίκιο. Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ είναι αστοί και τυχωδιώκτες που θέλουν απλά εξουσία ΚΑΙ κυρίως ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

Η σοσιαλδημοκρατία (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) είναι διασπασμένη ΟΧΙ το κομμουνιστικό κίνημα.

Ανώνυμος είπε...

Χρύσα όπως θα πρόσεχες αν δε βιαζόσουν εγώ σε ότι γράφω υπογράφω κιόλας με το όνομα μου. Ποιά είσαι εσύ και ποιός ο άλλος ούτε και με νοιάζει ξέρεις. Αυτό που με νοιάζει είναι το πόσο χαμηλά θα πέσετε ακόμα.
Καλά λέω ότι θες καταλαβαίνεις!

ΝΙΚΟΣ (με μεγάλα γράμματα για να μη ξαναμπερδευτείς)

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει κυρία Χρύσα, μην ξαναασχολείσΕ.
Αλλά εγώ, που γράφω αυτή τη στιγμή, δεν είμαι ο ΝΙΚΟΣ! Είμαι ένας

ΑΝΩΝΥΜΟΣ