10/4/09

"Εθνο-βλακείας" το ανάγνωσμα...

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί Τηλέπαθοι,

Επειδή το τραγικό περιστατικό με το πιστολίδι στον ΟΑΕΔ του Ρέντη, έδωσε αφορμή σε διάφορους να αρχίσουν το ρατσιστικό παραλήρημα τους, επανέρχομαι μετά από αρκετές μέρες σιωπής, για να τους τονίσω τα εξής όσον αφορά την "ανωτερότητα" της ελληνικότητας τους:

Στα πρώτα χρόνια της μαζικής μετανάστευσης Ελλήνων στις ΗΠΑ (1920-1930), παρότι ήδη υπήρχαν πολλοί μετανάστες άλλων εθνοτήτων (Ευρωπαίοι, Ασιάτες Λατίνοι και βεβαίως Αφρικανοί), οι Έλληνες (ειδικά στη Νέα Υόρκη) "κατάφεραν" να βγουν πρώτοι σε κάθε κατηγορία εγκλήματος (ληστείες, δολοφονίες, βιασμούς κτλ), ξεπερνώντας όλους τους ανωτέρω, ακόμα και τους Ιταλούς "μαφιόζους"...

Όσοι "Ελληνάρες" καχύποπτα διαβάζουν τούτο το κείμενο, ας γνωρίζουν ότι αυτά τα στοιχεία είναι επίσημα εκ των ΗΠΑ και όχι δημιουργήματα της φαντασίας μου!
Αντιθέτως δημιούργημα της δικής τους φαντασίας είναι η "ανωτερότητα" κάποιου "έθνους" έναντι κάποιου άλλου (ή άλλων -στην προκειμένη περίπτωση του Ελληνικού, έναντι όλων των άλλων της γης-)!!

Περαστικά τους...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού κινήματος και στη νεολαία βρίσκεται η λύση του προβλήματος που είναι και αυτό εισαγόμενο από τις ΕΠΑ και χώρες της ΕΕ.

Η νεολαία χρειάζεται ιδανικά για να βγει από τα αδιέξοδα της σημερινης ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας.
Η ΚΝΕ δείχνει το δρόμο ...

Την καλησπέρα μου !

*...Nantia...* είπε...

βαριεμαι να σε διαβασω..πότε θα με πας συρμό????

Ανώνυμος είπε...

ναι είναι γεγονός ότι με τέτοιες μοναδικές πρωτιές ανέκαθεν δείχναμε το ποιόν μας σα λαός.

πάντως τι να πείς όλα τα στραβά της Αμερικής έχουμε αντιγράψει,ποιός περίμενε να φτάσει τόσο σύντομα στην Ελλάδα η μέρα που ένοπλος θα μπουκάρει κ θα αρχίσει να ρίχνει..

Rizobreaker είπε...

@ faros:

Ο δρόμος είναι δύσβατος, αλλά ο προορισμός πολύ σημαντικός...


@ Ελένη:

Πάντα τα άσχημα αντιγράφονται πιο εύκολα στο σύστημα που ζούμε...

The Son of Nothing είπε...

Ευχαριστώ για τις "έμμεσες" αναφορές στα post μου.