17/7/08

Και πλάτσα και πλούτσα...

Είχα υποσχεθεί ένα κείμενο για την "νομιμοποίηση της παρανομίας". Τελικά λόγω τρεξίματος δεν πρόλαβα να το γράψω, αλλά δεν υπήρχε και ανάγκη πλέον, καθώς σχεδόν όλα τα red blogs έχουν αναρτήσει κείμενα που καλύπτουν το θέμα που ήθελα να θίξω.

Ποιο ήταν το θέμα?
Εεε τι άλλο, από το πιο πλούσιο κόμμα της χώρας, το ΚΚΕ!!
Το ΚΚΕ που έχει μετοχές στο Γερμανό, στην Ιντρακόμ, στον ΟΤΕ, στην ΕΥΔΑΠ, στη Ζίμενς!! Σε όλες τις εταιρείες της χώρας!! Μη σας πω και στη Microsoft και σας κουφάνω τελείως...

Θα σας πω και ένα μυστικό, που δεν το ξέρουν πολλοί! Το ΚΚΕ κρύβεται πίσω από την "πολυμετοχικότητα" του Παναθηναϊκού... Ακριβώς όπως το διαβάζετε!! Ο Βγενόπουλος είναι βαλτός από το κόμμα, για να δυναμώσει ο Παναθηναϊκός, να πάρει τα ποδοσφαιρικά πρωτεία από τον Ολυμπιακό, ώστε να έχει τη δύναμη να εκβιάσει τον Κόκκαλη, για να πάρει όλες τις μετοχές της Ιντρακόμ, της Ιντραλότ, της Ιντρασόφτ κτλ!! Αποδεικτικό στοιχείο είναι οι μηνύσεις του Βγενόπουλου στον Τσίπρα!! Τι?? Δεν το πιστεύετε?? Πρόβλημα σας...


Λοιπόν, ας σοβαρευτούμε...

ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ προσπαθούν, το ΚΚΕ να πλήξουν
τους ίδιους τους τους εαυτούς, πιο χαμηλά θα ρίξουν!

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται, ποτέ να υποχωρήσει
οι εργάτες το στηρίζουνε κι έτσι θα προχωρήσει!

* * *

Γυρνάνε στα κανάλια, με ψεύτικα και γελοία στοιχεία, διαψεύδονται οικτρά και γίνονται ρεζίλι... Αυτό κάνει το ΠΑΣΟΚ (μέσω των πρόθυμων φασιστών του ΛΑΟΣ)...
Μη φάτε, έχουμε Μπογιόπουλο!! Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, σας κάνει σκόνη, γιατί εκτός των άλλων έχετε και το σύνδρομο "κάνω το μάγκα ακόμα κι όταν δε με παίρνει"!!

Φτάνουν στο σημείο, να ζητάνε να "δημοσιοποιήσει το ΚΚΕ τα οικονομικά του"!!! Ποια οικονομικά του ρε νούμερα?? Από πότε τους έπιασε ο πόνος για τα οικονομικά του ΚΚΕ?? Έλα μου ντε... Έτσι ξαφνικά!! Όλως τυχαίως, ξεχάστηκε το σκάνδαλο αυτό καθεαυτό, κι όλοι συζητάνε για τα οικονομικά του ΚΚΕ! Για τα ρούβλια απ' τη Μόσχα! Για όσους δεν ξέρουν, ενημερώνω ότι έχουμε και πυρηνικά όπλα, κρυμμένα μέσα σε σπηλιές σε όλη την Ελλάδα...

Τι τους καίει?? Οι ανώνυμες εισφορές προς το κόμμα. Δηλαδή μου λένε, ότι όταν κόψω ένα κουπόνι στον κολλητό μου, που δεν είναι ούτε φίλος ούτε ψηφοφόρος του ΚΚΕ και δεν θέλει να μαθευτεί, μέσω της "διαφάνειας" που επικαλούνται, πρέπει να μαθευτεί!! Όχι μάγκες!! Δε θα πάρουμε...

Λοιπόν, για να τελειώνει το παραμύθι, όσο κι αν χτυπιέστε, το ΚΚΕ δεν πρόκειται να κάνει αυτοφακέλωμα! Το κουπόνι θα συνεχίσει να βρίσκεται στις επάλξεις!! Τέλος!!


* * *

Αδέρφια, αδερφές (με την καλή έννοια), σ/φοι και σ/σες, φίλοι και φίλες,

Με αυτό το κείμενο, σας αποχαιρετώ για 2 βδομάδες χαλάρωσης. Αύριο το απογευματάκι αναχωρώ για την πατρίδα. Επιστροφή αρχές Αυγούστου. Καλές διακοπές σε όλους!!
Και πλάτσα και πλούτσα, παίρνω τα κουπόνια μου και φεύγω... ;-)

15 σχόλια:

Sissi Soko είπε...

Καλά να περάσεις!
Στην Κρήτη;

Ελ Μακαρόνιους είπε...

Καλές διακοπές σύντροφε.
Να τους ξεμαδήσεις όλους, φίλους και συγγενείς.
Πάρε τα καλά τα κουπόνια μαζί σου, τα 10ευρα!

Rizobreaker είπε...

@ πανόπτης:

Ευχαριστώ, επίσης!
Όχι Κρήτη. Δίπλα, στο μικρό νησάκι... :p


@ ελ μακαρόνιους:

Επίσης!! Ότι μπορούμε κάνουμε!! ;-)

Radio Collectiva Team είπε...

Σε ποιό νησάκι σύντροφε;;;
Καλές διακοπές και αν είναι το νησακι σου κοντά στα Χανιά θα ρθω ένα Σ/Κ, να τα πούμε κί όλας απο κοντά...

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνεις δηλαδή και διακοπές;
Και που βρήκες τα λεφτά;
Μήπως τις επιδοτεί το ΚΚΕ;

moyratos είπε...

Ριζομπρέηκερ... Καλές διακοπές, άφθονη ξεκούραση και μπανάκια, καλή παρέα και προσοχή στα μεθύσια και στον ήλιο. Με το καλό να επιστρέψεις στην παρέα μας.

Καλό καλοκαίρι....

νατασσΆκι είπε...

Εγώ το ήξερα για τον Παναθηναϊκό -η σ.Αλέκα δική μας δεν είναι;
lol

Να περάσεις καλά -που θα περάσεις εκεί που πας, είναι σίγουρο!- και θα τα πούμε στην επιστροφή, λογικά θα μας προλάβεις ;)

:)))

ckoutros είπε...

Καλες διακοπες !!!
και προσοχη στον ηλιο : )

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

Δεν αποκαλύπτω το μικρό νησί αλλά μάθετε όλοι σας ότι αξίζει τον κόπο το 18ωρο (μην πω και πιο πολύ).
Ριζομπρέηκερ , ακόμα πήζω, αλλά έχω πάθει κόλλημα με το μπλογκάρισμα ("γκάρισμα"), αλλά πού θα πάει , η 7η Αυγούστου είναι κοντά. Αει να μπει νερό στ'αυλάκι :-))

υ.γ. ούτε ένα σχόλιο δεν άφησες.. τόσο χάλια; χεχε

σε χαιρετώ και αν έρθεις στα μέρη μας, δώσε σήμα!!!

Stepas είπε...

Από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα λένε τα ίδια και τα ίδια.Ούτε να αλλάξουν λίγο ‘‘το παραμύθι’’ τους δεν κάνουν τον κόπο.

Πού είναι οι βίλες του Χαρίλαου(μΑυριανη);οεο

Πού είναι τα κότερα του Χαρίλαου;oεο

Πού είναι τα ρούβλια και τα μάρκα από το εμπόριο όπλων με τη Νικαραγουα(Εθνος,Ελευθεροτυπια κ.α.);oεο

Και τώρα φτου κι απ’την αρχή.Πήρα ‘‘Το Βημα’’ την Κυριακή και ήταν λες και διάβαζα εφημερίδα του ’80.Για να μην πω πιο πισω.Ρούβλια,πλούτος,αοριστολογία και δεν συμμαζεύεται.Τι να πει κανείς;

Rizo συμφωνώ με το ποστ σου 100%.

καλέ διακοπές!

armiagr είπε...

Κανε καμια βουτια και για μας!
Καλα να περασεις!

make love not work είπε...

κανε μπάνιο και για εμάς που δουλεύουμε σύντροφε

Ανώνυμος είπε...

Παραθέτω το παρακάτω άρθρο από τη διεύθυνση e-foivos.blospot.com.
ΚΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Η μαυρούλα και ο ...τενεκεδένιος σχολιαστής!

Διαβάζουμε στο Ριζοσπάστη της Τρίτης 29 Ιουλίου και στη σελίδα 24, το ακόλουθο αχαρακτήριστο κείμενο.
"Δύο εικόνες, δύο αντιλήψεις, δύο πολιτικές γραμμές: Την ώρα που οι κομμουνιστές αγωνιούσαν στο Πέραμα, συμπαραστέκονταν στο θρήνο των συγγενών και μάχονταν υπέρ των εργατών (εργάτες κι αυτοί), ο Τσίπρας κυκλοφορούσε με τη μαυρούλα στο Προεδρικό Μέγαρο, για να κάνει εφέ!..."
Πραγματικά, σε δυο γραμμές αποτυπώνεται όλη η ελιτίστικη αντίληψη του εφετζή σχολιογράφου και η εικονική πραγματικότητα στην οποία κινείται. Ποιος να του εξηγήσει ότι οι κομμουνιστές, εκτός από το να αγωνιούν, αγωνίζονται!
Πού να καταλάβει ότι οι κομμουνιστές, εκτός από το να συμπαραστέκονται στο θρήνο των συγγενών, θρηνούν!
Που να ξέρει ο θλιβερός κειμενογράφος ότι η μάχη υπέρ των δικαίων των εργαζομένων δίνεται ΠΑΝΤΟΥ κι ότι την ώρα που “ο Τσίπρας κυκλοφορούσε με τη μαυρούλα στο Προεδρικό Μέγαρο, για να κάνει εφέ”, η κ. Παπαρήγα περιόδευε κάπου στη Βόρεια Ελλάδα και έδινε τη μάχη κατά των … “συνασπισμένων ρεφορμιστών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α”.
Τέλος, ο χαρακτηρισμός της νεαρής προσφυγοπούλας, ως μαυρούλας, από τον, προφανώς ασπρούλη ρυπαρογράφο του Ριζοσπάστη, το μόνο που αναδεικνύει είναι η μπόχα μιας υφέρπουσας φυλετικής ανωτερότητας πασπαλισμένης με στοιχεία ιδεολογικής καθαρότητας. Ποιος θα πει σε αυτόν τον "κύριο" ότι η εφημερίδα στην οποία αφήνει τα περιττώματά του, δεν είναι μια απλή φυλλάδα, αλλά το όργανο ενός κόμματος αγώνων και θυσιών υπέρ των εργαζομένων, οποιουδήποτε χρώματος;
Δυστυχώς όμως, "όσο πιο άδειος είναι ο τενεκές, τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνει".

Mara Lisha είπε...

Καλά πας διακοπές; :)
Να περάσεις τέλεια και να επιστρέψεις με ξεκούραστο μυαλό για νέους διαδικτυακούς αγώνες!

dyosmaraki είπε...

Πέρασα να πω μια καλησπέρα και να δω αν επέστρεψες από τις διακοπές σου!