14/5/08

Περί λογοκρισίας και υποκρισίας...

Είδηση πρώτη:

Η διοίκηση της ΕΡΤ, αποφάσισε να "μη συνεχίσει" τη συνεργασία της με το δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου και την επόμενη τηλεοπτική περίοδο!
Παρά τις αρκετές ιδεολογικές διαφορές μου με το δημοσιογράφο και την έντονη αντι-ΚΚΕ στάση του σε πάρα πολλά θέματα και εκπομπές που έχει παρουσιάσει, δε μπορώ παρά να μην εκφράσω την αντίθεση μου στη συγκεκριμένη ενέργεια λογοκρισίας της ΕΡΤ! Βλέπετε, αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ότι τα όρια της αστικής δημοκρατίας είναι "ελαστικά" μόνον όταν τα παρουσιαζόμενα τη συμφέρουν ή δεν την ενοχλούν (όπως και στις περισσότερες εκπομπές του Κούλογλου)! Μόλις όμως κάτι πάει να ξεφύγει (όπως πχ οι προγραμματισμένες εκπομπές του Κούλογλου για τη γενιά των 700 ευρώ), τα όρια αυτομάτως "σκληραίνουν"!! Αυτή είναι η "δημοκρατία" τους, να τη χαίρονται!!



Είδηση δεύτερη:

Τις τελευταίες μέρες και με αφορμή την πώληση του ΟΤΕ στη γερμανική εταιρεία Ντόιτσε Τέλεκομ, το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζεται "αγανακτισμένο", για την απόφαση της κυβέρνησης να ξεπουλήσει αυτό το σημαντικό τμήμα της λαϊκής περιουσίας!!
Φαίνεται ότι εκτός από "αγανακτισμένοι" στο ΠΑΣΟΚ είναι και αμνήμονες!! Γιατί πως αλλιώς να εξηγηθεί, ότι δε λένε κουβέντα για το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ άρχισαν το ξεπούλημα του ΟΤΕ, πουλώντας το 67% σε ιδιώτες? Φαίνεται ότι επί ημερών του ΠΑΣΟΚ ο ΟΤΕ δεν ήταν "λαϊκή περιουσία"!!
Ή μήπως το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ εστιάζεται στο ότι εκείνο πούλησε σε Έλληνες, ενώ η ΝΔ πουλάει στους Γερμανούς?? Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο για το ΠΑΣΟΚ, το λαό δεν τον αφορά!! Ένα είναι το σίγουρο και αυτό αφορά το λαό!! Η υποκρισία τους!!!


Είδηση τρίτη:

Στα πλαίσια της Νέας Πορείας του ΚΚΕ προς το λαό, αύριο το βράδυ (Πέμπτη 15 Μάη) στις 8:30 θα γίνει πολιτική συγκέντρωση στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα!
Όσοι κατανόησαν τις δύο πρώτες ειδήσεις αυτού του ποστ, καλό είναι να δώσουν το παρόν και να ακούσουν τις προτάσεις του ΚΚΕ!

Όσοι πάλι λένε, ότι το ΚΚΕ δεν έχει κάτι να προτείνει ή αγνοούν τις προτάσεις του και το κατακρίνουν χωρίς να γνωρίζουν, καλό είναι να δώσουν το παρόν, για να μάθουν τι λέει το ΚΚΕ και να μπορούν μετά (αν διαφωνούν) να το κρίνουν με σοβαρά επιχειρήμματα!! Όποιος όμως, δεν ακούει το ΚΚΕ, θα ήταν φρόνιμο να μην το κατακρίνει χωρίς να γνωρίζει...
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ!!

6 σχόλια:

Anyparktos είπε...

exeis apolito dikaio se ola. i logokrisia distixws iparxei kai tha sinexisei na iparxei.. oso gia to pasok kai to xepoulima t OTE ,,kai ta dyo kammata tis idies apo3eis exoun mono to xrwma allazei......

Ανώνυμος είπε...

'Οσον αφορά το ΠΑΣΟΚ για τον ΟΤΕ!!Δεν έχει τι να πεί και λέει ότι το managment πρέπει να μείνει στο δημόσιο.Λές και άμα γίνει αυτό ο ΟΤΕ δεν θα δουλέυει με ιδιωτικονομικά κριτήρια!!!Βλέπεις όσο και να το παίξει αριστερό προσωπείο δεν μπορεί αφού άμα γίνει κυβέρνηση θα τον έχει ιδιωτικό!!!

Rizobreaker είπε...

@ a.:

Είναι που έχουμε "δημοκρατία", γι' αυτό!!


@ xarianara:

Ακριβώς όπως τα λες... Το πρόβλημα τους είναι ότι τον πήραν Γερμανοί καπιταλιστές!! Αν τον έπαιρναν Έλληνες ούτε γάτα ούτε ζημιά!! Υποκριτές...

aliatas είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες η "Θεματική βραδιά" κοστίζει το μήνα 7.000 με 8.000 ευρώ, ενώ το "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα" 29.000 ευρώ το επεισόδιο. Τζάμπα πράμα δηλαδή, για τον οικοδεσπότη του Μπενά, του Δημητρίου του Τσίπρα κι όλων των ναυαγίων της ταξικής πάλης.

aliatas είπε...

Το 1993, στο ΠΑΣΟΚ, μιλούσαν για «μία χρυσή μετοχή» που θα ανήκε «εξ ολοκλήρου στο δημόσιο». Μετά άρχισε το «σοσιαλιστικό» ξεπούλημα. Τόσο «σοσιαλιστικό» που έφτασε μέχρι το 66,3% της επιχείρησης.

Τώρα οι του ΠΑΣΟΚ επανέρχονται. Για να ξαναπουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μόνο που οι εποχές έχουν αλλάξει. Το 2008 δεν είναι 1993. Αν τότε το παραμύθι μπορούσε να κρατήσει μερικά χρόνια, το 1996 ξεκίνησε η εκποίηση, τούτες οι νέες δηλώσεις εκ μέρους των στελεχών του ΠΑΣΟΚ της «νέας αρχής» που έχει συστήσει ο κ. Παπανδρέου, δεν έχουν ζωή ούτε για λίγες ώρες!

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Κανέλλη(βουλευτής Κ.Κ.Ε.) μάλλον διαφωνεί με την τοποθέτησή σας και συμφωνεί με τον κύριο Παναγόπουλο(Πρόεδρος Ε.Ρ.Τ. Λογοκρισίας).
Αγαστή η συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων των Μ.Μ.Ε!!!!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!!!!
(Καταπληκτικό το ντοκυμαντέρ για τη γενιά των 700 ευρώ)