17/2/08

Έχει ο καιρός γυρίσματα?

Στην περίπτωση της χώρας μας, η απάντηση που θα έδιναν ορισμένοι (κυρίως εκπρόσωποι των ΜΜΕ και διάφοροι άλλοι) στην ερώτηση "έχει ο καιρός γυρίσματα?", θα ήταν "δυστυχώς έχει"!!

Ναι φίλοι μου... Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο! Να θεωρούμε περίεργο, παράξενο, κακό, κάτι που είναι τελείως φυσιολογικό... Από τη μία βλέπουμε διάφορους που "πασχίζουν" για να σώσουν τον πλανήτη από την αλλαγή του κλίματος και από την άλλη βλέπουμε τους ίδιους και τα ΜΜΕ που τους προβάλουν, να δημιουργούν τεράστιο πανικό και τρόμο στο Λαό, επειδή... χιονίζει!!! Ναι ναι, καλά διαβάζετε!! Το χιόνι, συνοδεία μιας θερμοκρασίας της τάξης των 0 έως -2 βαθμών κελσίου, στην Ελλάδα είναι καταστροφικό!! Κάτι που σε δεκάδες χώρες του κόσμου είναι αυτονόητο να προκαλεί όμορφα αισθήματα, χαρά και ξεγνοιασιά, σε μας προκαλεί τρόμο…!!

Η συνταγή, γνωστή και πετυχημένη!! Απευθείας έκτακτες συνδέσεις, κάθε 5 λεπτά, με όλους τους δήμους των περιοχών που αναμένεται το "εξωφρενικό" χιόνι, καθώς και με τους δήμους των βορείων της Αθήνας προαστίων... Δηλώσεις από τους τοπικούς άρχοντες!! Τόσοι τόνοι αλάτι στις αποθήκες, τόσα μηχανήματα έτοιμα, τόσοι υπάλληλοι διαθέσιμοι... Όλα λειτουργούν στην εντέλεια, όταν πρόκειται να καταπολεμήσουμε το εχθρικό χιόνι...

Εν τέλει, αναρωτιέμαι: Τι πιο περίεργο από το να κάνει κρύο και να χιονίζει ενώ έχουμε χειμώνα??

Τι άλλο να πω... Περαστικά τους!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά αν σκεφτείς το τί κρατικό μηχανισμό έχουμε, είναι όντως να μιλάς και πανωλεθρία :)))

armiagr είπε...

Πλεον εχω συνειδητοποιησει πολυ καλα,μεχρι αηδιας θα λεγα,πως δεν εχουν με τι αλλο να ασχοληθουν,και το παραμικρο θεματακι το μεγιστοποιουν στο επακρο!Για να πω την αληθεια,δεν περιμενα να χιονισει,γιατι συνηθως λενε λενε,και τελικα ολα ειναι φουσκες.Φαινεται πως αυτη τη φορα επεσαν μεσα.Δυστυχως!Και δυστυχως οχι επειδη χιονιζει,αλλα επειδη εχουν την ικανοποιηση πως ειχαν προειδοποιησει τοσο καλα τον κοσμο...
Αντε να δουμε μετα το χιονια,με τι θα ασχοληθουν.Δεν τους φοβαμαι αυτους,ολο και κατι θα βρουν!

gatti είπε...

Ξέρεις τι είναι περισσότερο ανατριχιαστικό; Πως πρέπει να βγαίνουν και να λένε το αυτονόητο, ώστε να το εμπεδώσουμε.
Γιατί το αυτονόητο είναι πως δεν πρέπει με το χιονιά να πάρεις το αυτοκίνητο και να βγεις στους δρόμους χωρίς αλυσίδες κι όμως το κάνουν.
Κι όσο το κάνουν, τόσο τους δίνουν πάτημα να το παίζουν τρομολάγνοι.
Δεν υπάρχει γιατρειά σ΄ αυτή τη χώρα.

Rizobreaker είπε...

@ ερυθρός:

Σωστό κι αυτό!! ;-)


@ armia:

Εεε αλίμονο αν δεν βρουν αυτοί, ποιος θα βρει?? ;-)

@ gatti:

Ακριβώς...

@ όλους:
Θα φτιάξω ποστ με φωτογραφίες που τράβηξα χτες... Να 'χουμε να θυμόμαστε...