25/9/07

15,000 επισκέψεις!!

Το ΚΚΕ στις πρόσφατες εκλογές πέρασε το 8% και τις 580,000 ψήφους!!

Έτσι λοιπόν κι εμείς εδώ στο ταπεινό Rizobreaker Blog, ακολουθώντας τα βήματα του, φτάσαμε και ξεπεράσαμε τις 15,000 επισκέψεις, με τη δική σας βέβαια στήριξη!!

Θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε, όπως το κάνουμε, γιατί έτσι μας αρέσει!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι παραπανήσιοι ψήφοι που πήρε το ΚΚΕ στις εκλογές είναι ψήφοι διαμαρτυρίας, αγαπητέ μου. Μη νομίζεις ότι το κόμμα σου απέκτεισε ρεύμα, έτσι ξαφνικά...!
Το ποσοστό των ακραιφνών κομμουνιστών στην Ελλάδα είναι γύρω στο 6%. Αν μάλιστα αφαιρεθούν οι ψήφοι των 18ρηδων που ψηφίζουν για πρώτη φορά και που λόγω ανωριμότητας προσωρινά ρίχνουν ψήφο στο ΚΚΕ, τότε το ποσοστό σας πέφτει ακόμη περισσότερο!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ε; Κοίτα να δεις κάτι πράγματα... Την ίδια διαμαρτυρία δηλαδή που εξέφρασαν και το 2004 στις Ευρωεκλογές που μας ψήφισαν 577.777 άτομα; Πολύ σταθερά διαμαρτύρεται ο κόσμος βρε παιδί μου... "Ακραιφνείς κομμουνιστές", τι φρασεολογία. Πάντως κάνε τον κόπο να δεις και τα exit polls. Σχεδόν όλοι οι ψήφοι του ΚΚΕ ήταν προαποφασισμένοι. Και δεν πάει εύκολα το χέρι στο ρημάδι το ΚΚΕ. Μην ανησυχείς dr jekyl, αν σου χαλάσει αυτό το ΠΑΣΟΚ θα σου πάρω άλλο, μην κλαις.


Rizo, συγχαρητήρια! Άντε και στις 100.000! Με τόσους Πασόκους που μπαίνουν συνέχεια εδώ μέσα το έχεις σίγουρο!
;-)

Ανώνυμος είπε...

Psifoi diamartyrias mono gia to KKE bebaia...oloi oi alloi anikoun sta "kommata" toys....E re ti allo tha akousoume!!!

Megale na ta ekatommyriaseis...kai to KKE na ta ekatastosei...me mia epanastasi taytoxrona :-)

Unknown είπε...

Που τις μετράς τις επισκέψεις; Πάντως εγώ έχω 8500 unique visitors τον Σεπτέμβρη και ακόμα δεν έκλεισε! Το banner που είχα βάλει του ΚΚΕ είχε σε 10 μέρες 15000views :)

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καλη συνεχεια να εχεις!!!

Ανώνυμος είπε...

@Dr Jekyll,
Με βάση τις εξορμήσεις και τα όσα λέγονταν πριν τις εκλογές αλλά και μετά τις εκλογές (δεν μιλάω δηλαδή με βάση exit polls, gallup αλλά πατώντας στην ζωντανή εμπειρία, την επαφή με τον άλλον), μπορώ να σου πω ότι το ποσοστό της ψήφου διαμαρτυρίας στο ΚΚΕ δεν είναι τελικά τόσο μεγάλο. Υπάρχει, αλλά μην φανταστείς ότι είναι π.χ. πάνω από το 1% αυτών που πήρε το ΚΚΕ. Μάλιστα, προκύπτει μετεκλογικά ότι πολύς κόσμος, βλέποντας τις όποιες εξελίξεις και στο ΠΑΣΟΚ και στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό, έχει ΗΔΗ μετανιώσει που δεν ψήφισε ΚΚΕ. Σε αντίθεση, π.χ., με αυτούς που το έριξαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μάλλον θα απογοητεύθηκαν όταν άκουσαν ότι στην ΟΛΜΕ προεκλογικά τα έσπασαν με την ΠΑΣΚ για να τα ξαναβρούνε αμέσως μετεκλογικά (εναλλάξ προεδρείο για δύο χρόνια, πρώτο ο Καλομοίρης, μετά ο ΠΑΣΚίτης), οπότε μία απογοήτευση μπορεί να βγει.
Αλλά και το κόμμα είπε, στην τελική,η πως έχουμε ευθύνη απέναντι σε αυτούς που μας ψήφισαν. Με απλά λόγια, έχουμε να αποδείξουμε πως δεν θα πουλήσουμε την ψήφο τους (ελπίζω δεν είσαι από αυτούς που λένε πως το μήνυμα και στο ΚΚΕ ήταν να ενωθεί όλη η αριστερά: όσοι ήταν αυτής της νοοτροπίας, πιό εύκολα θα πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ) αλλά ταυτόχρονα να τραβήξουμε αυτόν τον κόσμο στο μαζικό κίνημα. Δεν θέλω να είμαι υπεραισιόδοξος ότι θα το πετύχουμε αυτό, αλλά βλέπω στον λαϊκό κόσμο μία προδιάθεση που μέχρι πρότινος ΔΕΝ υπήρχε.
Εν ολίγοις, δεν είναι "μπετοναρισμένοι" οι ψήφοι που ήρθαν στο ΚΚΕ (αν θέλεις, εγώ πιστεύω ότι δεν είναι 6, αλλά 5 ή και 4,5% οι συνειδητοί κόκκινοι ψήφοι), αλλά δεν είναι "απλά" ψήφοι διαμαρτυρίας. Υπάρχει ένα πολλά υποσχόμενο ποιοτικό στοιχείο σε αυτούς, που μένει στους κομμουνιστές να το αναδείξουν.
Τέλος, αυτό με τις ανώριμες ψήφους, είναι έωλο ως επιχείρημα: δηλαδή όποιος ψήφισε ΛΑΟΣ και ΝΔ ή ό,τι άλλο, είναι ώριμος και αυτό προσδιορίζεται τελικά από την ψήφο; τότε, εγώ ξεκίνησα "ώριμος" πολιτικά (ΠΑΣΟΚάρα) και μετά με βάρεσε ένας παλιμπαιδισμός που μέχρι σήμερα με δέρνει :))

Καλή συνέχεια στο blog.

Ανώνυμος είπε...

Ερυθρέ αγαπητέ, είσαι από τους λίγους κομμουνιστές που διαθέτεις λογική σκέψη και λόγο όχι ξύλινο. Έχω μερικούς τέτοιους πολύ καλούς φίλους που τους εκτιμώ και σέβομαι τα πιστεύω τους.
Οι ψήφοι διαμαρτυρίας που πήρε το ΚΚΕ, ασφαλώς και δεν είναι "μπετοναρισμένοι" όπως λες και γιαυτό θα "λακίσουν" πάλι μόλις εμφανισθεί κάποιος άλλος μεσίας αλά Ανδρέα Παπανδρέου.
Σε ότι αφορά τις ανώριμες ψήφους των 18ρηδων, έχω να πω τα εξής: τα παιδιά αυτής της ηλικίας είναι από τη φύση τους επαναστάτες και το κόμμα σας είναι ο μαγνήτης που τα τραβάει. Με λίγα λόγια το φαινόμενο αυτό θεωρείται σαν μία παιδική ασθένεια που αναγκαστικά περνούν οι νέοι των 18-20 ετών.
Καλή σου μέρα και να είσαι καλά.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Γιατί ρε παιδία να είναι μια παιδική ασθένεια η επαναστατικότητα που την περνάνε οι 18-20;Εγώ δηλαδή που είμαι 27 και το μπουμπουνάω ΚΚΕ, τι είμαι;(μην πεις γριά).Πάντως αν δεις ποιός βγαίνει πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια, θα σχηματίσεις άλλη γνώμη για τις ηλικίες 18-20!Μάλλον δεν είναι τόσο θέμα ηλικίας(παίζει κι αυτό ρόλο σίγουρα)όσο ταξικής θέσης.

Μαίρη είπε...

Ναι ναι

Είμαστε πάντα παιδιά ( πάμε όλοι μαζί τραγουδιστά) ! :))) λα λα λα λα λα λα λα λα

Εγώ πάντως το μόνο παιδικό που ξέρω στον κομμουνισμό είναι μια παιδική αρρώστεια του .....τον αριστερισμό :)

Ανώνυμος είπε...

@dr jekyll.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχεις κάνει σωστή ανάλυση των δεδομένων σε σχέση με τις ψήφους προς το ΚΚΕ. Μεταφέρω μία ακόμη πιό πρόσφατη συλλογική εμπειρία: υπάρχει πολύς κόσμος του ΠΑΣΟΚ που έχει ήδη μετανιώσει που δεν το έριξε στο ΚΚΕ και η ανησυχία αυτών που ήταν ΠΑΣΟΚ και το έριξε στο ΚΚΕ είναι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ. Αντιλμβάνεται κανείς πως η ευθύνη για το τία θα κάνει αυτός ο κόσμος -όχι μόνο εκλογικά αλλά και στο κινηματικό ακι στο πολιτικό πεδίο- είναι ευθύνη των κομμουνιστών. Για αυτό δεν είναι μπετοναρισμένοι. Εμείς θα το κάνουμε αυτό.
Όσο για την επαναστατικότητα των 18ρηδων, μην κόβεις τον σβέρκο σου :) Αυτά ποικίλουν από τάξη σε τάξη.
@partizana
Εγώ που είμαι 33 τί να πω; σάπισα και άνθισαν τα θυμαράκια :))
@Mary
Αυτή την ασθένεια την πέρασα για λίγους μήνες σε μετεφηβική φάση, όταν ήμανε (πρώτο πληθυντικό: ημαστανάντουσταν) 20. Πήρα Λενινίνη και στάνιαρα :))

Rizobreaker είπε...

@ Γκρου:
Ευχαριστώ για τις ευχές... Το ότι διαβάζουν το μπλογκ πολλοί πασόκοι έχει και καλά έχει και κακά στοιχεία...

@ giannis:
Σ' ευχαριστώ για τις ευχές, το σημαντικό όμως παιδιά για εμένα δεν είναι τα νούμερα αλλά το τι κάνουμε στην ουσία! Το νόημα των μπλογκ είναι στην ουσία το ποιος τα χρησιμοποιεί αλλά και για ποιο σκοπό!
Γι' αυτό και έκλεισα και το ποστ λέγοντας ότι θα συνεχίσω να κάνω (και να γράφω) αυτά που γουστάρω γιατί έτσι μου αρέσει... ;-)

@ Karpidis:
Με το webstats τα μετράω... Ένα απλό πραγματάκι είναι, μη φανταστείς τπτ ιδιαίτερο...