29/6/07

Στην Κίνα έχουν στοιχειώδη ευθιξία!

Και επειδή ο τίτλος μάλλον δε σας βοηθάει να καταλάβετε τι θέλω να πω, μπαίνω στο προκείμενο:

Ο Νινγκ Γιονγκφρένγκ, μέλος του Κινεζικού ΚΚ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, όταν περικυκλώθηκε από αστυνομικές δυνάμεις, που τον αναζητούσαν για το φόνο τεσσάρων ανθρώπων.
Ο αυτόχειρας, διέπραξε τους φόνους το Σάββατο, όταν δεν επανεκλέχτηκε στο τοπικό συμβούλιο της πόλης του, καθώς είχε κατηγορηθεί από τους συμπολίτες του για διαφθορά και παράνομη αποθήκευση όπλων στο σπίτι του.

Όσοι κατηγορούν, λοιπόν την Κίνα και άλλα κράτη κομμουνιστικά ή φιλο-κομμουνιστικά, για αυταρχισμό και τα συναφή, καλό θα ήταν να διαβάζουν καμιά εφημερίδα και να ζητούν να μάθουν την αλήθεια...

Θα μου πείτε βέβαια, ποια εφημερίδα???
Ελευθεροτυπία ή City Press? Τα Νέα ή Καθημερινή???


Καμιά από αυτές!!!

Ο Ριζοσπάστης λοιπόν, αυτό το χυδαίο κατά Πάγκαλον έντυπο, έγραψε για το θέμα! Όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, για παρόμοια περιστατικά με σκάνδαλα στην Κούβα, στην Β. Κορέα αλλά και στην Κίνα!

Ξέρετε, ο Ριζοσπάστης δεν διαχωρίζει την αλήθεια ανάλογα με τον ποιον βολεύει!

Και εκτός αυτού, αποδεικνύεται ότι στα κατάπτυστα κομμουνιστικά - σοσιαλιστικά (δικτατορικά και αυταρχικά κατά κάποιους αυταρχικούς) κράτη, υπάρχει πραγματική δημοκρατία, κανένας αξιωματούχος (απλό μέλος ή στέλεχος) των Κομμουνιστικών Κομμάτων δεν έχει άσυλο και όλοι λογοδοτούν στο Λαό, όπως αποδεικνύεται περίτρανα και από το τελευταίο συμβάν!

Αν ορισμένοι δε θέλουν να το καταλάβουν, είναι πρόβλημα τους!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σ/φε κανε τον κοπο να ζητησεις απο την καθοδηγηση το σημειωμα για την Κινα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω πως η Κίνα είναι και το καλύτερο παράδειγμα για να μιλάμε για σωστή λειτουργία Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους δυο προηγούμενους.

Rizobreaker είπε...

Και οι 3, μάλλον δεν καταλάβατε το νόημα των γραφομένων μου!
Φίλε Rocean, δεν είπα πουθενά ότι το ΚΚ Κίνας λειτουργεί παραδειγματικά για τα υπόλοιπα!

Βασικά το κείμενο μου δεν αφορά στην κατάσταση της Κίνας, αλλά στο Ριζοσπάστη!
Ο οποίος Ριζοσπάστης, παρά τα όσα λέγονται γι'αυτόν από τους μεγαλοαστούς, ότι δήθεν αποκρύπτει αυτά που γίνονται στα συγκεκριμένα "αυταρχικά κράτη", ότι γράφει ότι λέει η γραμμή του ΚΚΕ κτλ, είναι η μόνη εφημερίδα που γράφει για τα γεγονότα στο πραγματικό τους μέγεθος!
Όταν π.χ. η Απογευματινή προσπαθεί να κουκουλώσει τα σκάνδαλα της ΝΔ, ή το Εθνος τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, ο Ριζοσπάστης γράφει για τα κακώς κείμενα των Κομμουνιστικών Κομμάτων!
Και εδώ φίλε Rocean, στην ένσταση σου για το ΚΚ Κίνας, σου αναφέρω ότι ο Ριζοσπάστης, πριν 1-2 χρόνια είχε γράψει για ένα σκάνδαλο στην Κούβα, όπου ένας υπουργός κατηγορήθηκε για διαφθορά και αμέσως, διαγράφηκε από το ΚΚ Κούβας και βέβαια διώχθηκε από την Κυβέρνηση! Όχι από τον Φιντέλ, όπως θα έλεγαν τα αστικά ΜΜΕ, αλλά από τον Λαό!

Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες. Και το πάω λίγο παραπέρα: Σοσιαλισμός ασιατικού τύπου μου πέφτει λίγο βαρύς (στα νιάτα μου αναγκάστηκα να μεταφράζω το περιοδικό Korean Today και ακόμα ανατριχιάζω όταν ακούω εκφράσεις τύπου "ο λατρεμένος ηγέτης, ο πατέρας του λαού μας, εκείνος που μας γλύτωσε από τη φεουδαρχία" etc).
Κατά τα άλλα, το site σου με εκφράζει πολύ περισσότερο απ' όσο φαντάζεσαι.
Αν θέλεις, επικοινώνησε στο mail μου για να πούμε κάποια πράγματα που δεν λέγονται δημόσια.

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Ρίξε εδώ μια ματιά
http://www.apopsy.gr/2007/t_197/antepi.htm

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Η ΑΠΟΨΗ είναι έντυπο που τους φιλοξενεί όλους. Βέβαια, η εκδοτική ομάδα έχει τις θέσεις της που είναι αρκετά κοντά στις θέσεις των κομμουνιστών. Αλλά φιλοξενεί τόσο εμένα όσο και αυτόν που διάβασες.
Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες που δε λέγονται δημόσια, στείλε μου ένα mail (επειδή πουθενά δε βλέπω το δικό σου).

Ανώνυμος είπε...

Download videos and read stories about incest: [url=http://degeneratemeonline.com/winoverwomen ]Free Mon Son Incest Stories [/url], [url=http://degeneratemeonline.com/images/map.html ]Daughters And Mothers Having Sex Together [/url], [url=http://degeneratemeonline.com/winoverwomen ]Galleries Of Hot Moms [/url], [url=http://degeneratemeonline.com/httpdocs/map.html ]Comics Incest [/url], [url=http://debbiebraden.ca//1124 ]Family Incest Situations [/url], [url=http://degeneratemeonline.com/winoverwomen/map.html ]Sibling Incest [/url], [url=http://degeneratemeonline.com/images ]Family Incests [/url], [url=http://debbiebraden.ca/picture_library/map.html ]Disney Incest [/url], [url=http://degeneratemeonline.com/httpdocs ]Mother Daughter Sex [/url], [url=http://degeneratemeonline.com/winoverwomen/map.html ]Father Daughter Having Sex [/url]