5/2/07

Μαθήματα χειραγώγησης!

Αν δεν έχετε καταλάβει με τι τρόπους επιτυγχάνεται αυτή (η χειραγώγηση), τότε θα το καταλάβετε εύκολα, διαβάζοντας το παρακάτω. Γιατί, ξέρετε, τα ΜΜΕ έχουν πάρει πολύ ζεστά το ρόλο τους, της αντικειμενικής δηλαδή ενημέρωσης του λαού!! Μακριά από κυβερνητικά ή αντιπολιτευτικά τρικ... Ασκούν το λειτούργημα τους με 100% αντικειμενικά κριτήρια!!
Η "έγκριτη" εφημερίδα "Καθημερινή" λοιπόν, πριν λίγες μέρες παρουσίασε μια έρευνα-γκάλοπ κατά παραγγελία από την VPRC, για τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Μέχρι εδώ θα μου πείτε όλα καλά...

Προσοχή!

Στην έρευνα αυτή δεν υπάρχει καμιά ερώτηση ουσίας, όπως π.χ. για τα δίδακτρα, για την υποβάθμιση των σπουδών, για τη δουλειά χωρίς δικαιώματα... Η έρευνα αποτελείται από μία και μόνο, καυτή ερώτηση!! Ποια είναι αυτή;

"Είστε υπέρ ή κατά των καταλήψεων;"!!

Καμιά κουβέντα δηλαδή, για όλα αυτά που δημιουργούν τις καταλήψεις!! Το αποτέλεσμα, όπως, καταλαβαίνετε είναι το εκπληκτικό 72% κατά των καταλήψεων!! Αυτά βλέπει η υπουργός Μαριέττα και κάνει δηλώσεις περί μειοψηφιών που κάνουν τις καταλήψεις!!

Εεε ρε βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται!!! Και στους υπουργούς και στους γραμματείς τους (δημοσιοκάφρους)!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας φοιτητές και σπουδαστές.
Βλέπω ότι κάνετε εδώ και χρόνια καταλήψεις σε Σχολές.
Οι καταλήψεις σας κρατάνε λίγες μέρες και μετά αφήνετε να συνεχιστεί η λειτουργία των Σχολών που καταλάβατε.
Ξέρετε με τι μοιάζετε;
Μοιάζετε με κάποιον που τη γυναίκα με την οποία είναι παντρεμένος τη χαίρονται άλλοι.
Την παίρνουν στο σπίτι και στο κρεββάτι τους, πάνε μαζί της σε εκδρομές και σε διασκεδάσεις, τους συγυρίζει το σπίτι κάθε μέρα, τους μαγειρεύει.
Εσείς, όλο αυτό το διάστημα, της στέλνετε τα λεφτά που βγάζετε από τη δουλειά σας, όπως βέβαια κάθε παντρεμένος άντρας έχει υποχρέωση να κάνει για τη γυναίκα του, που δε δουλεύει.
Και κάποτε, μια φορά στα πέντε χρόνια, θυμόσαστε ότι έχετε μια γυναίκα παντρευτεί, που εκτός από δικαιώματα έχει και υποχρεώσεις απέναντί σας. Και λέτε μέσα σας: δεν είναι κρίμα κι άδικο να αυνανίζωμαι πέντε χρόνια τώρα ενώ η γυναίκα μου γυρίζει με τον ένα και με τον άλλο; Και της παραγγέλνετε να ’ρθει.
Μα και να ήθελε εκείνη δεν την αφήνει ο προστάτης της.
Και τότε παίρνετε τη μεγάλη απόφαση να έχετε οπωσδήποτε και σεις, για λίγο έστω, τη γυναίκα σας δική σας. Και κάνετε κατάληψη και απαιτείτε από τον προστάτη της να σας τη στείλει.
Αυτός, αφού σας απολαύσει πρώτα πεσμένους στα γόνατα για μέρες να τον παρακαλάτε, σας τη στέλνει.
Αμέσως εσείς τότε τη ρίχνετε στο κρεββάτι και κάνετε έρωτα μαζί της.
Όταν χύσ---, αυτή σηκώνεται γρήγορα και τραβάει πάλι για τον αγαπητικό της χωρίς ούτε να σκουπιστεί πρώτα καλά καλά. Σκουπίζεται καθ’ οδόν προς τον -μόνιμο ελέω υμών- γαμ-- της . Και την ευνοείτε και σεις αυτή τη γρήγορη φυγή της και το ενώπιον όλων σκούπισμά της, γιατί αυτό θα είναι μια απόδειξη για την κοινωνία που γελάει μαζί σας τόσα χρόνια, πως μέσα στα χιλιάδες πηδήματα που έγιναν μέχρι τότε στη νόμιμη γυναίκα σας, το ένα έγινε από σας.

Γεια σας φοιτητές και σπουδαστές-αλήθεια,κανείς δε θα πει για σας πως παραβήκατε το νόμο…
Ένας από κείνους που γελάει με τα θλιβερά καμώματά σας.