18/6/07

Ένα βίντεο για το Πασοκιστάν!

Αφορμή για το post αυτό είναι ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από έναν πασόκο και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και καταφέρεται με αισχρό τρόπο, εναντίον του ΚΚΕ!

Το βίντεο απάντηση από τον Πάνο Φίδη:



Ο Πάνος Φίδης απάντησε στο βίντεο αυτό και με το παρακάτω κείμενο, το οποίο δημοσιεύω αυτούσιο:

"Το βιντεο αυτο ειναι βασισμενο στο παρακατω βιντεο που ανεβασε ενας πασοκος.



Το βιντεο εχει σκοπο να δωσει απαντησεις σε μερικες απο τις γελοιες κατηγοριες που εκσφενδονιζουν οι πασοκοι. Θα ρωτουσε κανεις γιατι κανω τον κοπο να απαντησω σε αυτες τις κατηγοριες αφου ειναι τοσο γελοιες. Το κανω αυτο γιατι ηδη υπαρχουν καποιοι συμπολιτες μας που ειναι τοσο ζωα ωστε να τις πιστεψουν. Αν δειτε τα σχολια κατω απο το πασοκικο βιντεο θα δειτε καποια στουρναρια να επικροτουν:
"Αυτο το βιντεο λεει αληθειες"
Ας δουμε λοιπον αυτες τις αληθειες.

1.Η Πανσπουδαστικη φακελωνει???
Ειμαστε σοβαροι; Τι να το κανει το φακέλωμα; Το φακελωμα ειναι χρησιμο για κομματα που βρισκονται στην κυβερνηση ωστε να ξεχωριζουν τα "δικα τους παιδια" απο τα ξενα παιδια να διοριζουν τα δικα τους παιδια να ευνοουν τα δικα τους παιδια και να αδικουν τους υπολοιπους. Το φακελωμα το ζησαμε επι ΠΑΣΟΚ. Το ζησαμε οταν ο Αντρεας διοριζε τα δικα του παιδια στο δημοσι και αφηνε τους αλλους απεξω. Ειναι χαρακτηριστικο πως στην Ελλαδα το δημοσιο εχει γινει παρακρατος το γνωστο Πασοκισταν. Να ποιοι φακελωνουν οχι εμεις. Εμεις γιατι να φακελωσουμε; Για να τιμωρησουμε τους αντιπαλους οταν γινουμε κυβερνηση; Για να τιμωρησουμε τα τρισεγγονα τους σε 100 χρονια απο τωρα? Και οταν μιλανε για χουντοβασιλικα πιστοποιητικα φρονηματων καλα θα κανουν τα πουστρακια να θυμουνται οτι αυτα ηταν πρακτικες των ΠΑπανδρεου Σοφουλη Κανελοπουλου κλπ

2. Εξαργυρωση ψηφων στα γραφεια του ΚΚΕ.
Αλλη μια μαλακια. Πως ακριβως τις εξαργυρωνουμε; Παιρνουμε 1 ευρω για καθε ψηφο που φερνουμε; Απο ποιον; Απο τη συντροφισσα Αλεκα; Απο τα πολλα λεφτα που εχουν τα ταμεια του κομματος; Λοιπον το κομμα εισπραττει 12 βουλευτικους μισθους λιγο δυσκολο να πληρωνει τις χιλιαδες ψηφους που παιρνει η ΠΚΣ. Το ΠΑΣΟΚ παλι με 117 βουλευτικους μισθους και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ υπουργικες και βουλευτικες συνταξεις ΜΠΟΡΕΙ...δεν ξερω

3. Ανεξαρτητη ΠΑΣΠ.
Το μεγαλο ανεκδοτο. Ποιος πληρωνει τα εκατομμυρια αφισες που κολλανε καθε φορα; ποιος πληρωνει τις εκδηλωσεις και τα παρτι τους? Μηπως οι ιδιοι απο τις τσεπες τους? Ουτε τα παιδια του Ωναση δεν θα μπορουσαν. Βεβαια οταν πανε στο Σ.Ε.Φ. και αποθεωνουν τον Γιωργακη κατι τους δινει για να παει μπροστα η ΠΑΣΠ... η ανεξαρτητη!

4. Δεν μπορει καποιος να εκπροσωπησει αυτους που τον ψηφισαν; Δειτε εδω ποσο πουστηδες ειναι: Η ΠΚΣ ειναι Η ΜΟΝΗ παραταξη που δεν βαζουμε σταυρους στα ψηφοδελτια. Τις εδρες τις παιρνει η παραταξη και οχι τα ατομα. Αυτο οι πασοκοι το ξερουν αλλα προτιμησαν τα ψεματα παρα να πουν το προφανες.

5. Η μαλακια στο τετραγωνο: Για να γραφτει καποιος στην ΠΚΣ πρεπει να υπογραψει συμβολαιο αιωνιας αφοσιωσης. Ξερετε επειδη ολοι παρακαλανε να μπουν στην ΠΚΣ (για τα μεγαλα προνομια που προσφερει μια θεση στην παραταξη μας) τι να κανουμε δεν χωραμε ολοι και ετσι παιρνουμε μονο τους πιο αφοσιωμενους. Μονο αυτους που θα ορκιστουν αφοσιωση τωρα και μετα θανατον. Αν καποιος ερθει και πει "θελω να μπω στην ΠΚΣ ετσι για να βοηθησουμε" του λεμε "αν δεν δηλωσεις αιωνια υποταγη σηκω φυγε"

6. Ατομα παρακαλανε να φυγουν απο την ΠΚΣ και δεν τους αφηνουμε. Εδω γεννιεται το ερωτημα. Πως γινεται να μην αφησεις καποιον να φυγει απο ενα κομμα. Φευγω απο ενα κομμα = παβω να ασχολουμαι. Ο μονος τροπος να αναγκασεις καποιον να συνεχισει να ασχολειται ειναι να του περασεις αλυσιδα στο λαιμο και με ενα μαστιγιο να τον αναγκασεις να δουλευει για την παραταξη. Αλλα σιγουρα οι πασοκοι εχουν δει καποιους συντροφους μας να δουλεουν με αλυσιδα. Δεν γινεται να το εβγαλαν απο το μυαλο τους το "δεν τους αφηναν να βγουν"

7. Ολα τα μελη της ΠΚΣ και οι οικογενεις τους υποχρεωνονται να ψηφιζουν ΚΚΕ σε ολες τις εκλογικες αναμετρησεις. Δεν τα μαθατε; Εχουμε βαλει καμερες σε ολα τα τα παραβαν της χωρας και ξερουμε ανα πασα στιγμη τι ψηφισαν. Αν λοιπον ο πατερας σου π.χ. ψηφισει αλλο κομμα το μαθαινουμε αμεσως και...

8. ...οσοι δεν ψηφιζουν ΚΚΕ εχουν συνεπειες. Τι νομιζατε χαριζουμε καστανα. Μολις μαθουμε (απο την καμερα στο παραβαν) πως ο ξαδερφος του κουμπαρου του πατερα σου δεν ψηφισε ΚΚΕ τοτε ακολουθουν οι συνεπειες. Θα αναρωτιεστε τι τιμωρια μπορει να εφαρμοσει ενα κομμα του 7%. Ενα κομμα που δεν κυβερναει. Εδω εχω να αποκαλυψω κατι. Στα υπογεια καθε τοπικης οργανωσης λειτουργει μια αιθουσα βασανηστηριων. Το μελος της ΠΚΣ που ειχε ανυπακουο σοι υφισταται τις συνεπεις. π.χ. ο μικρος Αλεξ ηταν στην ΠΚΣ και ο θειος του δεν ψηφισε ΚΚΕ. Ακομα τον βασανιζουμε. Γιαυτο λοιπον αν εχετε καποιον συγγενη κνιτη και αν τον αγαπατε ψηφιστε ΚΚΕ. ΔΕΝ θελετε να τον κανετε να υποφερει!

9.(θα συνεχισω αλλη μερα)"

Το κείμενο το δημοσίευσα ως έχει, αν και ο φίλος Πάνος χρησιμοποιεί λίγο άγρια γλώσσα...!

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nai nai aytoi ta ftaine ola oi paspites, ayta ta kolopaida aytoi oi egathetoi, ayta ta lamogia
aytoi ftaine pou eimaste tritoi kai sta panepistimia kai sta tei aytoi oi alites

elliot afanas είπε...

ναι, το γνωστό βίντεο π δεν παλεύται με τίποτα. ποι δε πασπίτες τον τελευταίο καιρό το παίζουν "όχι πασοκ". μάλιστα κατηγόρησαν αντίπαλη παράταξη τους ότι είναι εγκάθετοι του λαλιώτη. είναι απλά άπαιχτη. τζάμπα σημασία τους δίνεις.

Ανώνυμος είπε...

mounopana einai oi paspites re,vlakes teleiws den einai san emas

aporw omws pws kai mia zwi vgainoun apo panw mas stis ekloges????

Rizobreaker είπε...

Α ρε κακομοίρη πασόκε!! Σε λυπάμαι... Πόσα ψευδώνυμα θα σκαρφιστείς ακόμα, για να γράφεις τις αρλούμπες σου???

Ανώνυμος είπε...

nai re malaka pasoke mas ta zalizes re ta arxidia re mounopano den ftanei pou mas exete pelates stis ekloges ??? den ftanei pou eimaste treis kai o koukos???
den ftanei pou mas exei kanei to kke plusi egefalou
mas tin les kai sy apo panw,ante kai gamisou re pasoke

Ανώνυμος είπε...

thelw na graftw sto KKE pws borw?
prepei na parw diarkeias?

i prepei na kanw dyxroni syndromi ston rizospasti???

an imoun sto pasok kai thelw na bw sto KKE prepei na ksomologithw prwta stin kaneli kai na erthw me ta gonata ston periso??


an exw provlima eleipsis trixwn sto proswpo kai den borw na afisw mousi borw na graftw sto KKE?

an den borw kathe kyriaki na poulaw rizospasti giati vgainw ta savata kai gyrnaw methysmenos kai koimamai mexri to prwi ,borw na graftw???

an exw kai dikia mou apopsi se kana dyo thematakia borw na graftw sto KKE???


an thewrw pws o stalin itan ligo ligo omws e fasistas peirazei??

aaaaa kai kati gia to telos ,ayto gia ton kniti pou xwris grammi den g....
isxyei????

Ανώνυμος είπε...

OTAN LES "POUSTRAKIA" TOUS PASPITES TOUS LES ETSI EPEIDI TOUS ARESEI NA SAS G@M@NE STIS EKLOGES KATHE XRONO?

Rizobreaker είπε...

Σκέφτηκες πολύ για να δώσεις την απάντηση αυτή??? Καημένο πασοκάκι...

Ανώνυμος είπε...

Σκέφτηκες πολύ για να δώσεις την απάντηση αυτή??? Καημένο πασοκάκι...
3 MERES SKEFTOMOUN 3 MERES DEN BOROUSA NA KOIMITH DEN BOROUSA NA FAW DEN BOROUSA NA DIAVASW
TO MONO POU EKANA ITAN NA SKEFTOMAI TI THA APANTISW
STIN MALAKIA TOU (*ANOIKSE TON KOLO SOU NA FYGEI)PANO FIDI-PANO FIDI, MIKRE KNITAKO
KNITOULI
KNITOBOULI
KNITARA
KNITOXITI
KNITOASFALITI
KNITOMATATZI(KNAT)
KNITOPATERA
KNITOPROVATO

ALITHEIA THA ANEVASW BLOG GIA TO KKE-PKS-KNE

Rizobreaker είπε...

ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΧΩΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΑΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ?
ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΠΟΣΟ Μ*****Σ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 6%???

Ανώνυμος είπε...

aaaaaaa re rizo pote tha to kataveis ma den ksimerovradiazomai adw mesa giati fovamai to KKE kai to 6% tou vriskomai edw giati vgazete gelio eseis oi knites eiste i diaskedasi mou re file.... to KKE kai o rizobreaker mazi me ton ttsok kai tous loipous knites prwtoporoun dimosia kai dwrean diaskedasi gia olous sto blog
akoma kai to onoma sou re gelio vgazei akou ekei
rizobreaker den ksereis re knitouli oti rizobreaker den simainei rizospastis???

Ανώνυμος είπε...

komounistis babas diavazei tin komounistiki epithewrisi araxtos pinwntas frapedia

to paidi tou pou molis eixe gyrisei apo to sxoleio pigainei distaktika konta tou kai tou leei:
-"baba na se rwtisw kati"
-"nai syntrofe gie mou rwtise me"
-"baba petaei o gaidaros?"
o pateras tote neyriasmenos koitaei to paidi tou sta matia kai me yfos instoructora tou leei

-"ti vlakeies les agori mou ayta sas mathainoun sto sxoleio e? oriste i pio trani apodeiksi oti o dikomatismos kai to kefalaio sas theloun ilithious, theloun na pisteyte tin kathe xazomara pou sas taizoun, theloun na sas kanoun avoulous katanalwtes xwris skepsi,to pasok einai ayto pou protostatei se aytes tis aidies e?
agori mou mathe tin alitheia ....
O GAIDAROS DEN PETAEI"

tote to fovismeno pleon paidaki ,mias kai den eixe dei pote ton patera tou toso aystiro, tou leei me sigani fwni
-"den mas to eipan sto sxoleio baba , ston rizospasti to diavasa.."

tote o pateras apanta perifanos
-"e mwre ti petaei kai malakies kamia 20aria metra ston aera kanei kai peftei"

borei na min einai toso kalo oso ayta pou mou grafete toso kairo sta comment alla toulaxiston prospathw

Rizobreaker είπε...

Πασοκάκι το χιούμορ σου είναι πολύ μπλακ αδερφέ... Πες και τίποτα καινούριο...

Και δεν είπα ποτέ ότι το "rizobreaker" σημαίνει ριζοσπάστης ρε νούμερο... Λογοπαίγνιο είναι ρεεε!!! Άλλα για να το καταλάβεις πρέπει να σκαμπάζεις λιγάκι...

Ανώνυμος είπε...

kai black k death k thrash k heavy k prog k gothic k epic einai to humor mou

logopaignio einai e?
san ayto rizospasarxidis wpa paei kai me to fidis...

xaxaxaxxaaxxaaxaxxaaxa
zwa knites zwa eiste i kalyteri diaskedasi xaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxax

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=34n2JsfdAOo

Το video αυτό είναι αφιερωμένο στον καθυστερημένο Π..Φ.. ="panosfidis"

Σε αυτόν ο οποίος έβγαλει κομμουνιστή τον Παπαφλέσα!!!

Το απόγειο την γελειότητα ήρθε όταν μετά απο καταγγελίες φοιτητών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο για την δράση της ΚΝΕ/ΠΚΣ δημιουργήσαμε video που αναδείκνυε τις βρωμίες τους...

Η μόνη απάντηση ήταν το ακόλουθο video με το επιχείρημα ότι ειμαστε "πουστράκια"...

http://www.youtube.com/watch?v=8xAhVh...
http://www.youtube.com/watch?v=sfhSWw...

Ο άντρακλας Σταλιν του διαδικτύου εκτώς απο μαλάκας είναι και απίστευτα ανορθόγραφος.

Αντι να παεί για μάθημα στο Δημοτικό έτρεχε να πουλήσει ριζοσπάστες και κουπόνια για να πάρει θέση στο ΚΟΜΜΑ. Φυσικό επακόλουθο ήταν όλα τα video του να είναι τόσο ανορθόγραφα όσο δεν πάει...

ΚΟΜ-ΜΟΥΝΙ-ΣΤΗ panosfidis γράφτα στα ρώσικα θα έχεις καλύτερη τύχη...

Για όσα Κνιτάκια με απειλούν επαναλαμβάνω:
Θα μου κλάσετε μια μάντρα Κνίτες και Κνίτησσες με τρίχα στη μασχάλη...

Θα κλείσω λέγοντας:
Αντρέα ζείς και σπέρνεις εφιάλτες σε Κομμουνιστές και Νέο Δημοκράτες...

Υ.Γ Γιώργος Α. Παπανδρέου: Αν η Αμερική ξεφτίλησε την λέξη Δημοκρατία ή Ρωσία ξεφτίλησε την λέξη Σοσιαλισμός...

Για εμάς Αμερική και Ρωσία είναι τα ίδια Σκατά όπως είναι τα ίδια Σκατά και η ΔΑΠ και ΠΚΣ...

Ανώνυμος είπε...

an kai symfwnw se polla me ton 4,56 prepei na ksekatharisw oti auto to comment den einai grammenw apo ton gnwsto kai agapimeno paspiti tou blog....

ttsok είπε...

μου βάλαν χέρι οι πασόκοι ότι δε διαβάζω, οπότε έχω στρωθεί στη δουλειά τις τελευταίες μέρες και είπα να μην συμμετέχω άλλο σε μπαχαλόγραφικότητες.

Rizobreaker είπε...

Φιλαράκο ανώνυμε πασόκε, σε πονάει που ο Παπαφλέσσας πήγε κόντρα στην τότε αστική τάξη εεε???

"Υ.Γ Γιώργος Α. Παπανδρέου: Αν η Αμερική ξεφτίλησε την λέξη Δημοκρατία ή Ρωσία ξεφτίλησε την λέξη Σοσιαλισμός..."
Ούτε τις δηλώσεις του αρχηγού σου δεν ξέρεις φιλαράκο!!

Ο Γιωργάκης δήλωσε, "αν η Σοβιετική Ένωση δυσφήμησε την έννοια της λέξης Σοσιαλισμός, σήμερα οι ΗΠΑ δυσφημούν την έννοια της λέξης Δημοκρατία"!!!

Αυτά είπε ο αρχηγός σας πασοκάκια και μεταξύ μας εε, πείτε του να πάει στη Σουηδία να μάθει πως θα εφαρμόσει το Σουηδικό μοντέλο γιατί με το Σοσιαλισμό δεν έχει κανένα κοινό σημείο!!! Βόρειος Πόλος ο Σοσιαλισμός, Νότιος Πόλος ο Γιωργάκης!!!

"Για εμάς Αμερική και Ρωσία είναι τα ίδια Σκατά όπως είναι τα ίδια Σκατά και η ΔΑΠ και ΠΚΣ..."

Φιλαράκο, από πότε κλέβεις και τις θέσεις του ΚΚΕ???
Ρώτησες τον Γιωργάκη αν συμφωνεί μ'αυτό???
Η θέση του ΚΚΕ κατά των ΗΠΑ και της Ρωσίας του Γέλτσιν και του Πούτιν είναι γνωστή φιλαράκο!!
Και βέβαια, για μας είναι τα ίδια σκατά και η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ και τα ΣΥΝαφή...

Rizobreaker είπε...

Φίλε ttsok άστους να λένε! Δε μασάμε!

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο ανώνυμε πασόκε, σε πονάει που ο Παπαφλέσσας πήγε κόντρα στην τότε αστική τάξη εεε???
rizo kopse ta narkwtika


mwri kokinoarkoudiara ttsok afou den xreiazesai diavasma dwse ena teneke tyri mazi me ta 30,000eyrw kai tha sto dwsoun to ptyxio
poso vlakas borei na eisai em plirwneis em diavazeis???

ttsok είπε...

(Άλλα ξεκίνησα να γράφω, αλλά τα έσβησα, μπας και τελειώνουμε με τη φάση εδω πέρα). Λοιπόν φίλε, κάνε κάτι πιο δημιουργικό και κόψε τα μπαχαλοσχόλια. Γήπεδο το κάνατε το μπλογκ του rizobreaker. Μέχρι να υπάρχξει κάτι ουσιαστικό αντίο.

Rizobreaker είπε...

Θα πρεπε να ξέρεις ότι είμαστε κατά των ναρκωτικών και ιδεολογικά, αλλά και στην πράξη! Το αντίθετο συμβαίνει με τους Πασπιτοπασόκους, γι'αυτό πήγαινε στους δικούς σου να τους το πεις αυτό...

Φίλε ttsok, άστους να γράφουν! Αν ξαναγράψουν αρλούμπες θα διαγραφούν τα σχόλια... Εσύ απάντα μόνο όταν γουστάρεις!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxaaxa twra tha mas vgaleis kai voutigmenous sta narkwtika ti allo tha akousoume re gmt


to "kopse ta natkwtika" einai ekfrasi i opoia deixnei oti merika atoma einai ektos topou kai xronou

@ttsok: gipedo itan apo prin to blog tou rizou apla twra exei kai filoksenoumenous stis kerkides tou......

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο Πακόκε. Δεν είσαι βουτηγμένος στα ναρκωτικά. Δεν είσαι κανένας μικρός και αθώος παραπλανημένος ΠΑΣΠίτης. Είσαι Πασοκάρα με τα όλα της, προφανώς συδικαλιστικό σας "κεφάλι" και εδώ δεν ήρθες να διασκεδάσεις όπως λες αλλά είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Είπαμε, η γραμμή είναι γραμμή, επίθεση στο ΚΚΕ με όλα τα μέσα. Κι εσύ κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και μπράβο σου.

Κάποια πραγματάκια:
Επί "σοσιαλιστικού" ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν ξεφτέλισε την έννοια σοσιαλισμός, σταμάτησε η εκμετάλευση ανθρώπου απο άνθρωπο; Τσακίστηκε η κυριαρχία του Κεφαλαίου και των μονοπωλίων; Κοινωνικοποιήθηκαν τα βασικά μέσα παραγωγής; Όχι βέβαια. Άρα ποιος σοσιαλισμός.

Αλλά ας πάμε σε αυτά που λέγατε για "έξω απ' την ΕΟΚ, έξω απ' το ΝΑΤΟ". Ούτε αυτό δεν κάνατε, και καλά κανατε μια και υπηρετείτε με συνέπεια την τάξη σας, το κεφάλαιο.

Το ΠΑΣΟΚ έκανε ίδια με τη ΝΔ και χειρότερα. Ο μόνος αγώνας που κάνετε (και τον κάνετε θαυμάσια) είναι για την ΚΟΥΤΑΛΑ.

Πες ότι θέλεις εδω μέσα, για το 40% σου, για τις σχολές που έχεις. Για μας το ίδιο είναι. Κανέναν δε θα πείσεις εδώ μέσα. Εμείς δεν παλεύουμε για το ποσοστό αλλά για την επανάσταση, κι η δουλειά μας δεν είναι εκλογική αλλά να ανέβει η συνειδητοποίηση και η οργάνωση του λαού.

Κι εσύ το ξέρεις πολύ καλά αυτό.Αλλα είπαμε τώρα μιλάς ως υποψήφιος "κουταλοφόρος". Γι αυτό, και για να επανέλθω, μας τη λες εδω μέσα, γιατί βλέπεις ότι και 0,5-1% που θα σου κόψουμε (λες και το κληρονόμησες, τεσπα) θα σου στοιχήσει.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι Πασοκάρα με τα όλα της, προφανώς συδικαλιστικό σας "κεφάλι" και εδώ δεν ήρθες να διασκεδάσεις όπως λες αλλά είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία
--------------------------
Fysika kai eimai pasokara me ta ola tis.....

syndikalistiko kefali den tha to elega pws eimai

kai sigoura den eimai se diatatagmeni ypiresia den exoume tetoia emeis (eytixws i dystixws) apla-kai as min to pisteyeis-pragmatika eimai edw giati gelaw me tous knites giati einai monimws porwmenoi,arpazontai me tin mia kai nomizoun oti panta kai se ola exoun dikio
etsi kai alliws den kerdizw kati me to na sas epitithomai(frastika panta)
edw mesa, edw mesa kserw tha vrw mono knites

twra gia to ti ekane kai ti den ekane to pasok einai megaly istoria alla esy ,san knitis , den yparxei periptwsi na anagnwriseis i na dexteis kati
alla apla rwta kapoion arketa megalo gia to pws itan ta pragmata pro pasok kai tha katalaveis panw katw oti kati kalo tha ekane kai ayto to pasok den to psifize kai psifizei tsaba o laos (alla ayto einai pou se kaiei)
--------------------------
Εμείς δεν παλεύουμε για το ποσοστό αλλά για την επανάσταση, κι η δουλειά μας δεν είναι εκλογική αλλά να ανέβει η συνειδητοποίηση και η οργάνωση του λαού.
--------------------------
tha symfwnisw apolyta pws paleyetai gia tin epanastasi ola ayta pou kanete kai lete einai gia tin epanastasi to gegonos oti epitides dramatopoieite katastaseis kai ta parousiazete ola skata ,mayra kai araxna einai giayton ton logo gia na kanete ton kosmo na nomizei pws ola pane kata dialou kai pws o monos tropos gia na swthei kai na kalyterepsei tin zwi tou einai na mono an sas dwsei to ok na kanete tin epanastasi sas me ton klasiko tropo,opoios den einai mazi mas einai me tous allous,me kana staliniko senario kai paei legontas
se ayto symfwnoume paleyeis gia tin epanastasi mias kai stin ellada yparxoun mono komounistes- aristeroi kai kanenas deksios kai gia pes,ton kosmo pou einai deksios kai den goustarei KKE kai epanastaseis ti tha ton kaneis ??? exeis oreksi gia emfylious pali i kalutera auti tin fora na gemisoun ta kseronisia me deksious gia na isofarisoume to skor e?
dystixws aytoi eiste gia esas mono enas dromos yparxei o dromos tis diaireseis, o dromos tou aytoi kai emeis ,o pefotismenos dromos tou KKE....



GIA NA TELEIWNOUME ME AYTI TIN ISTORIA


RIZO SE SENA MILAW AKOU


as sas dwsw merika stoixeia etsi gia na deite poso "kolimenos" kakos pasokos eimai kai poso asxetos eimai me to "olo" kke
kai na pistepsete pws pragmatika imoun edw mesa gia na spw plaka me tis antidraseis sas

pateras KKE,(Plin to 81 k 85 pou psifise pasok)

mana KKE,akoma kai an den kserei to giati , ektima to gegonos oti pateras tis sapise se ena kseronisi merika xronakia

ksaderfia organwmenoi knites oi misoi

panta anwrwtiomoun poioi einai oloi aytoi oi papoudes pou erxontousan sto magazi tou patera mou kai tou elegan pws polemousan sto EAM, pws traumatistikan ston emfylio anarwtiomoun panta giati otan elegan to onoma ARIS eklegan....
ematha to giati sxetika mikros giati aytoi se antithesi me esas,knites tou diadyktiou kai tou festival tis kne,kseroun giati agwnistikan kai kseroun giati lene ton eayto tous Komounisti giati gia na megalwsoun eftysan aima,giati douleyan apo ta 8 gia na fane, giati papoutsia foresan sta 10, giati o kathe agramatos xwrofylakas tis deksias pou itan eksousia tous patouse sto laimo giayto lene oti itan kai paremeinan Komounistes mexri na pethanoun den aytovaptistikan komounistes epeidi afisan mali kai mousi kai epeidi kathe toso pane stin kne kai poulane rizospasti
kai epeidi exw dei Komounistes kserw oti oloi eseis knites eiste kai knites tha meinete....

etsi pou lete knites mou otan sta prwta sxolia mou edw mesa elega pws sas kserw kala to enoousa giati egw (kai as min to pisteyete)enas en dynamei knitis imoun alla ksesrtavwthika alania mou rwtisa eida diavasa
epsaksa ta panta kai kateliksa se dyo syberasmata



1)ta pragmata den einai oute aspra oute mayra kai opoios sas ta parouziazei etsi einai o magalyteros alitis

2)kanenas anthrwpos kai kanena koma den einai teleio

ayta SYNTROFOI xarika pou sas ta exwsa xarika pou mou ta xwsate alla gia na min sas kanw akoma pio antipasok kai gia na min lete oti eimai se diatetagmeni ypiresia tin kanw me elafra apo to blog
ante xareite ligo

(fusika kai boreite na xleyasete to comment ayto,arketoi tha poun oti grafw kai psemata alla eytixws i dystixws sas aresei i oxi einai alitheia)





ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΙΟΣΥΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Αφού θα ξαναγυρίσεις ρε ΠΑΣΟΚΕ, ποιόν κοροΪδεύεις;
Τώρα πως μπορείς να γράφεις τόσα πολλά πράγματα και να μη λες τίποτα ουσιαστικό είναι από τις φοβερές σας ιδιότητες.

twra gia to ti ekane kai ti den ekane to pasok einai megaly istoria alla esy ,san knitis , den yparxei periptwsi na anagnwriseis i na dexteis kati
alla apla rwta kapoion arketa megalo gia to pws itan ta pragmata pro pasok kai tha katalaveis panw katw oti kati kalo tha ekane kai ayto to pasok den to psifize kai psifizei tsaba o laos (alla ayto einai pou se kaiei)

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Τι να πεις στο κάτω κάτω για το τι έκανε το ΠΑΣΟΚ; Για το ότι ξευτέλισε την έννοια σοσιαλισμός; Για το ότι ανέδειξε το ρουσφέτι σε τέχνη; Για το πρωτοφανούς μεγέθους κομματικό κράτος που έφτιαξε; Για το ότι προώθησε γρηγορότερα και από την "επάρατο" ότι πιο αντιδραστικό στην Υγεία, Παιδεία, εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα; Για το ότι το κεφάλαιο είδε τα κέρδη του να ανεβαίνουν από το '80 κατά 6.740%; Για τη μετεγκατάσταση Ελληνικών επιχειρήσεων σε διπλανές βαλκανικές χώρες; Για την ανεργία; Και βέβαια απαραίτητη κατακλείδα αυτό που σε καίει: η ψήφος. "Κάτι ήξερε ο λαός και μας ψήφιζε" λες. Να σου πω. Ο λαός πάντα θα σας ψηφίζει, κόμμα εξουσίας είσαστε, κόμμα της αστικής τάξης, αλίμονο. Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι θα ήταν παράνομες στο κάτω κάτω. Γεγονός είναι όμως ότι αλλα λέγατε, αλλιώς ξεκινήσατε στα μάτια του λαού κι αλλιώς καταλήξατε. Πολύ επιδέξια ο Αντρέας σας πήρε ένα κίνημα της δεκαετίας του '70 και το ενσωμάτωσε τελικά σε κανάλια ανώδυνα για το σύστημα.


tha symfwnisw apolyta pws paleyetai gia tin epanastasi ola ayta pou kanete kai lete einai gia tin epanastasi to gegonos oti epitides dramatopoieite katastaseis kai ta parousiazete ola skata ,mayra kai araxna einai giayton ton logo gia na kanete ton kosmo na nomizei pws ola pane kata dialou kai pws o monos tropos gia na swthei kai na kalyterepsei tin zwi tou einai na mono an sas dwsei to ok na kanete tin epanastasi sas me ton klasiko tropo,opoios den einai mazi mas einai me tous allous,me kana staliniko senario kai paei legontas
se ayto symfwnoume paleyeis gia tin epanastasi mias kai stin ellada yparxoun mono komounistes- aristeroi kai kanenas deksios kai gia pes,ton kosmo pou einai deksios kai den goustarei KKE kai epanastaseis ti tha ton kaneis ??? exeis oreksi gia emfylious pali i kalutera auti tin fora na gemisoun ta kseronisia me deksious gia na isofarisoume to skor e?
dystixws aytoi eiste gia esas mono enas dromos yparxei o dromos tis diaireseis, o dromos tou aytoi kai emeis ,o pefotismenos dromos tou KKE....

Όλα αυτά είναι αρλούμπες και κατασκευάσματα της (Πρετεντερικής σου ίσως;) φαντασίας. Καταρχήν την Επανάσταση δεν θα την κάνει το Κόμμα αλλά η εργατική τάξη με τους συμμάχους της, ο λαός. Και ο ρόλος του Κόμματος είναι να ανεβάζει μέχρι τότε τη συνειδητοποίηση και την οργάνωση του κόσμου, να αναδεικνύει ότι η κοινή ρίζα όλων των προβλημάτων είναι η εξουσία των μονοπωλίων και του κεφαλαίου και ότι η μόνη λύση είναι μιαν άλλη εξουσία, μια λαϊκή εξουσία που θα στηρίζεται σε λαΪκή οικονομία. Και ότι αυτή την εξουσία (που για μας έχει όνομα, είναι η δικτατορία του προλεταριάτου, ο Σοσιαλισμός) δεν θα του τη δώσουνε με εκλογές αλλά θα πρέπει να την πάρει. Και όταν οι αντικειμενικές συνθήκες οδηγήσουν σε επαναστατική κατάσταση, οι κομμουνιστές, το ΚΚΕ, θα είναι στην πρωτοπορεία να καθοδηγήσουν αυτό τον αγώνα του λαού για την κατάληψη της εξουσίας. Εμείς δε διαχωρίζουμε τον κόσμο με βάση την ψήφο του αλλά με βάση την ταξική του προέλευση. Έχουμε βρεθεί σε κοινούς αγώνες με πολλούς "δεξιούς" στο παρελθόν και θα βρεθούμε με ακόμα περισσότερους στο μέλλον. Όπως και με κάθε Συνασπισμένο, Πασόκο, οπαδό του ΛΑΟΣ κτλ. Δεν είσαι αυτό που ψηφίζεις Πασόκε, είναι η συνολική σου δράση που σε καθορίζει. Όσο για την χιλιοαναμασημένη καραμέλα του εμφυλίου, η οποία δείχνει πόσο "αθώος " είσαι, σίγουρα θα βρεις κάποιον να σου πει για Δεκεμβριανά, δολοφονίες-καταδίκες αγωνιστων μετά τη Βάρκιζα, δράση παρακρατικών οργανώσεων κλπ. Οπότε για το ποιός φταίει για τον εμφύλιο ρώτα καλύτερα το Σημίτη και (ευχαριστώ) τους Αμερικάνους...

Μιά και δεν απάντησε ο rizobreaker θα σου πω εγώ κάτι για την καταγωγή σου. Τι κι αν ο προ-προ-προ-προ-προπάππους σου (θέλει κι άλλα προ αλλα βαριέμαι) ήταν κολλητός του Μαρξ. Τι έχει να λέει; Μας ξέρεις; Τίποτα δεν ξέρεις, η μάλλον ξέρεις πολλά αλλα είπαμε, το παίζεις "αθώος". Όπως σου έδειξα πιο πάνω τις απόψεις μας χωρίζει άβυσσος. Η ακριβέστερα τις χωρίζουν τα κέρδη του κεφαλαίου που υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια το κόμμα σου.

Τα βαρύγδουπα συμπεράσματά σου αφού "ρώτησες, είδες, διάβασες":

1)ta pragmata den einai oute aspra oute mayra kai opoios sas ta parouziazei etsi einai o magalyteros alitis

2)kanenas anthrwpos kai kanena koma den einai teleio


1) Δηλαδή είναι όλα γκρίζα (σαν τις ζώνες στο Αιγαίο!); Οπότε το να καρπώνεται το Κεφάλαιο την υπεραξία μου δεν είναι απαραίτητα κακό, Η ανεργία έχει κι αυτή τα καλά της, το να βγαίνεις στη σύνταξη στα 70 είναι θετικό βήμα, το ότι 20% των Ελλήνων βρίσκεται κάτω απο το επίσημο όριο της φτώχειας μπορούμε να το δούμε και διαφορετικά και όλοι μας έχουμε χρώμα ματιών ΠΑΣΟΚ! Είσαι φοβερός, μπράβο σου Πασοκάκι. Αλλά μπορεί απο το πολύ διάβασμα να σου διέφυγαν όλα αυτά, σαν τον Χριστόδουλο ενα πράγμα...

2) Συγχαρητήρια, ανακάλυψες την Αμερική! Τι νόημα έχει αυτό που λες τώρα; Οτι επειδή δεν είμαστε τέλειοι δεν πρέπει να ζητάμε το καλύτερο, οτι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα; Ακόμα περισσότερο, ότι με βάση αυτή την "εμπεριστατωμένη" σου ανάλυση πρέπει να παραβλέψουμε τίνος συμφέροντα εξυπηρετεί το κόμμα σου και τι έχει κάνει; Να το αθωόσουμε για την ταξική του επιλογή επειδή "κανείς δεν είναι τέλειος"; Να το ψηφίσουμε στην τελική το ΠΑΣΟΚ σου γιατί κάνει ότι μπορεί και υπάρχουν και χειρότερα; Με απογοήτευσες Πασόκε, περίμενα περισσότερα απο σένα...

Για να τελειώνουμε, το ΚΚΕ έχει τη στρατηγική και την τακτική του, την οικοδόμηση του αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώμου για τη λαΪκή εξουσία-λαϊκή οικονομία, για το σοσιαλισμό. Δε θα γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα σας. Συνέχισε να έχεις ονειρώξεις για ένα γκρίζο κόσμο χωρίς ΚΚΕ...


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!

Rizobreaker είπε...

Φίλε ανώνυμε, θα απαντούσα κι εγώ αργά ή γρήγορα, αλλά έχουμε και μια εξεταστική τώρα και μιας και δεν περνάμε μαθήματα με ρουσφέτια, όπως μερικοί μερικοί, πρέπει να διαβάσουμε...

Φίλε πασόκε όταν λες
"edw mesa kserw tha vrw mono knites",
θα πρεπε πριν το πεις, να ρίξεις μια ματιά στη δημοσκόπηση που είχα κάνει πριν λίγο καιρό! Έτσι θα έβλεπες ότι αρκετά άτομα επέλεξαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ακόμα και ΛΑΟΣ... Άρα αυτό που λες ισχύει μόνο στη φαντασιόπληκτη λογική σου!!

Αυτά τα ολίγα μπας και βγάλεις τις παρωπίδες σου!

Κατά τα άλλα, η αποπάνω απάντηση με βρίσκει απολύτως σύμφωνο!

Ανώνυμος είπε...

eksafanistike o pasokos.......

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ. Όταν ριζιασπάστη αποκαλείς πουστράκια κάποιους να πα να απαυτωθείς και σύ μαζί.
Όσο για το ΠΑΣΟΚ όσο ήταν καλά ο ΑΝΤΡΕΑΣ σας είχε στο 4%
Όταν ήρθε ο καπιταλοΣημίτης ανεβήκατε μια π@@τσα ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια εσείς και ο Σύριζα και νομίζετε οτι θα γίνετε κυβέρνηση; Ε ούτε μένα μ'αρέσει το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη αλλά πολύ καλύτερο από αυτό του Σημίτη. Αντί να πα να συνεργαστείτε μπας και το φέρετε πιο αριστερά το παίζετε ινστρούκτορες. Αλλά το '89 καλά ήταν με το δρακουμελ παλιοπουστράκια; Και όσο για το τι έγινε 60 χρόνια πρίν πάλι η ΔΕΞΙΑ σας γ... ούτε 39 χρόνια ρε δεν πέρασαν και συνεργαστήκατε και μη μου πείτε τίποτα παπαριές για οικουμενική. Αυτά γίνανε μετά και τ'ακούω βερεσέ.
Και αυτοί που ιδρύσανε το ΠΑΚ ρε ζώα με ποιούς πολέμησαν στα βουνά; με ποιούς πήγαν μαζί εξορία; μαζί ρε και επί χούντας δε βασανιζόντουσαν; μαζί σας; και στην τελική στα @@ μου τι έγινε 60 χρόνια πρίν. Τώρα ρε μάγκες καμμιά λύση έχετε; εκτός από το ν'αφήσετε τη χώρα σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΛΑΟΣ; γιατί εκεί το πάει με το εκλογικό σύστημα. Και αφήστε τα περί κομματικού κράτους. Καλά ρε έκανε και έδωσε ψωμί στον κοσμάκη ζωντόβολα. Όλους άντεχε να τους βάλει μέσα; Μακάρι να τους έβαζε. Αλλά δεν πρόλαβε. 40 χρόνια δεξιάς-χούντας και 4 μήνες συγκυβέρνησης ήταν αρκετά για να παραμείνει η δεξιά παντού και να βολέψετε και εσείς το 0,3% των πραγματικά φτωχών. Γιατί όλοι οι ΚΚΕΔΕΣ μια χαρά βολεμένοι είστε είτε από την επιδότηση του Κόμματος είτε γιατί ΚΚΕ μέχρι πρότινος ψήφιζαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία κάτι τύποι με BMW KAI PORSCHE που μένουν στα ΒΠ όπως η Λιάνα Κουνέλη. Ο Πέτρος ο Κωστόπουλος ρε που πήγε; γιατί εξαφανίστηκε από βουλευτής και από το κόμμα; (οικοδόμος-πρώην και γαμώ τα άτομα βουλευτής ΚΚΕ με @@, όχι αυτός που βγάζει το Νίτρο που διαβάζετε).

Μ'άρεσε και η παραδοχή οτι θα κατεβένατε σε αγώνες με το ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ (και καλά αν επρόκειτο για το καλό του λαού.) Ρε καλά σας λένε Κνίτες. Πείτε το ρε ζώα αιώνιοι φοιτητές αυτό στους παππούδες σας αν ζούνε ακόμα να τους στείλετε μια και έξω μπας και αρπάξετε καμμια διαθήκη γιατί εκτός από πορείες και λεφτά του μπαμπά μια δουλειά δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας ούτε στρατό έχετε πάει 30 χρονών ρεμπεσκέδες να σας κοπεί η μαγκιά και να μάθετε να αγωνίζεστε για πραγματικά ζητήματα που τα έχετε νιώσει στο πετσί σας.
Και πείτε στην Παπαρήγα αν η κόρη της τελείωσε το πτυχίο στη USA ή δεν το ξέρατε και αυτό, να πά να κάνει διδακτορικό στην Ρωσία για να ξεπλύνει την αμαρτία της.
Άντε πιονάκια του συστήματος και σεις

Rizobreaker είπε...

Καταρχάς σε ΛΥΠΑΜΑΙ, γιατί μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις!

Κατά δεύτερον:

Λες: "Όταν ριζιασπάστη αποκαλείς πουστράκια κάποιους να πα να απαυτωθείς και σύ μαζί."

Μάλλον δε βλέπεις καλά, γιατί εγώ δεν είπα πουθενά τίποτα τέτοιο... Επίσης λυπάμαι για το επίπεδο σου...

Λες: "Όσο για το ΠΑΣΟΚ όσο ήταν καλά ο ΑΝΤΡΕΑΣ σας είχε στο 4%"

Δε θα μιλήσω για τα κλεμμένα συνθήματα και όλα αυτά που έχουμε πει 1000 φορές... Θα έπρεπε να ξέρεις φιλαράκο, ότι όταν ήταν καλά ο Αντρέας όπως λες, (όταν πρωτοβγήκε το ΠΑΣΟΚ το 1981) το ΚΚΕ κρατούσε στάση στήριξης στο ΠΑΣΟΚ! Και μάλιστα μερικά στελέχη που πήγαιναν κόντρα στη γραμμή της ΚΕ (όπως ο Κοτζιάς που τώρα είναι σύμβουλος του Γιωργάκη) και έκαναν σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ κατακρίθηκαν από την ΚΕ και τελικά παραιτήθηκαν από το ΚΚΕ... Αλλά μάλλον θυμάσαι ότι σε συμφέρει... Άραγε γιατί τώρα εκείνα τα στελέχη (π.χ. ο Κοτζιάς) είναι στο ΠΑΣΟΚ??

Λες: "Γιατί όλοι οι ΚΚΕΔΕΣ μια χαρά βολεμένοι είστε είτε από την επιδότηση του Κόμματος είτε γιατί ΚΚΕ μέχρι πρότινος ψήφιζαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία κάτι τύποι με BMW KAI PORSCHE που μένουν στα ΒΠ όπως η Λιάνα Κουνέλη."

Την επιδότηση του Κόμματος?? Ποια επιδότηση? Μήπως θες να μου πεις λεπτομερώς, γιατί μάλλον με έπιασαν κορόιδο και δεν πήρα χαμπάρι καμιά επιδότηση...
Μήπως έχεις ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ?? Μάλλον μπερδεύεις το ΚΚΕ με τον Συνασπισμό, ο οποίος έχει πάρα πολύ υψηλά ποσοστά στα Βόρεια Προάστια... Εκτός αν θες να μας πεις ότι στη Νίκαια, στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα, στην Καλλιθέα, στον Υμηττό, στο Μπραχάμι και τόσες άλλες λαϊκές περιοχές, που το ΚΚΕ έχει υψηλά ποσοστά, κατοικούν πολλοί με BMW και ΠΟΡΣΕ...

Δεν γνωρίζω καμία Λιάνα Κουνέλη και δεν ξέρω τι απέγινε ο Πέτρος Κωστόπουλος... Επίσης δεν διαβάζω ούτε Νίτρο, ούτε παρόμοιου ύφους περιοδικά!

Όσον αφορά την κόρη της Παπαρήγα, έχει η ίδια απαντήσει 100 φορές και βαριέμαι να λέω τα ίδια και τα ίδια...

ΥΓ: Αν εγώ είμαι πιόνι του συστήματος, τότε εσύ είσαι ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ του!

Ανώνυμος είπε...

[COLOR="Red"][B]Click on the pictures to view in full size[/B][/COLOR]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=12779][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/media/32/Asin-80.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=7237][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/media/32/Asin-71.jpg[/IMG][/URL]


[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm][b]Asin Hot Wallpapers[/b][/url]

Photo gallery at t WallpaperHungama.in is dedicated to Asin Pictures. Click on the thumbnails for enlarged Asin pictures, personal photographs and absolute photos. Also validate exposed other Pictures Gallery through despite Expensive property and High Boldness appearance scans, silver screen captures, talkie promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities

Ανώνυμος είπε...

Hello, as you can see this is my first post here.
Hope to get any help from you if I will have some quesitons.
Thanks in advance and good luck! :)

Ανώνυμος είπε...

Hello,
I have developed a new clean web 2.0 wordpress theme.

Has 2 colours silver and blue, has custom header(colour or image).
I am curently working on it, so if you have suggestions let me know.

You can view live demo and download from here www.getbelle.com
If you found bug reports or you have suggestions pm me.
Wish you a happing using.

many thanks to [url=http://www.usainstantpayday.com/]USAInstantPayDay.com[/url] for paying the hosting and developement of the theme

alavagodapelf